Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo siftah yaptı, Kartal nefes aldı!

Negredo siftah yaptı, Kartal nefes aldı!

Süper Lig'in 10. haftasında 4 haftadır kazanamayan Beşiktaş Alanya deplasmanına konuk oldu. Siyah-Beyazlılar Cenk ve Negredo'nun golleriyle maçı 2-1 kazandı

Negredo siftah yaptı, Kartal nefes aldı!

8’de Oğuzhan’ın asistinde Cenk’le öne geçen Kartal, 26’da Welinton’un çatala giden füzesine engel olamadı. Ama 79’da oyuna giren Negredo, 87’de Adriano’nun ortasına kafayı vurup hem gol orucunu bozdu hem de 3 puanı getirdi.

ÜST üste 4 maç galip gelemedikten sonra 5. maç öncesi ‘Ya yine kazanamazsak’ diye düşünmüş ve bunun baskısıyla sahaya çıkmıştır Beşiktaşlı oyuncular. Ancak 8’de Oğuzhan’ın asistinde Cenk’in kaleci Haydar’ı yere yatırıp boş kaleye golü atmasıyla rahatlamışlardır da...

FAKAT mücadele gücü düşünce, o gol sonrası ‘Biz bu maçı rahat alırız’ düşüncesi kafaya yerleşince Aytemiz Alanya’nın ataklarıyla bunalmaya başladı Kartal. 26’da da bir stoper (Welinton) yayın üzerinden hiç beklenmeyen bir füze çıkardı, top tam çatala gitti, skor eşitlendi. Bununla birlikte özgüveni artan ev sahibi ekip Beşiktaş için daha da zorlu bir rakibe dönüştü.

‘OH’ DEDİ VE DEDİRTTİ

32 ve 41’de Emre Akbaba ile iki kez öne geçme fırsatı yakaladı Akdeniz ekibi ama Fabri buna müsaade etmedi. İkinci yarıda ise iyice kapandılar ve Beşiktaş rakibini açmaya uğraştı. 71’de Cenk iyi vuramadı, 77’de Babel’in sert şutunu Haydar çıkardı. Baskı giderek artarken 88’de aranan gol bulundu.

Haberin Devamı

ADRIANO’NUN ortasına kafayı vuran Negredo, bu sezonki ilk golünü atarken hem kendi ‘oh be’ dedi hem de bütün Beşiktaşlılar’a derin bir nefes aldırdı.