Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo'ya hazır ol emri!

Negredo'ya hazır ol emri!

Şenol Güneş, sezon öncesi kadroda düşünmediği İspanyol golcü ile ilgili kararını değiştirdi.

Negredo'ya hazır ol emri!

Larin’in son iki maçtaki etkisizliği, yerine giren Vagner Love’ın da tribünlerden tepki alması sonrasında tecrübeli çalıştırıcı bu sezon sadece 4 dakika oynattığı Alvaro Negredo’ya daha fazla şans verme kararı aldı.

SÜPER Lig’e galibiyetle başlayan, yarın Linz’i geçmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmaya 1 adım daha yaklaşacak olan Beşiktaş’ta golcülerin suskunluğu Alvaro Negredo isminin ön plana çıkmasına neden oldu. Sezon öncesi çalışmalarının ilk etabı olan İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında İspanyol golcüyü istemediğini net bir şekilde ifade eden teknik direktör Şenol Güneş’in de bu oyuncuyla ilgili fikirleri değişiyor.

GÜNEŞ’İN Slovakya kampına götürmediği Negredo başkan Fikret Orman’ın, “Kampa katılabilir” sözlerinin ardından çalışmaların Avusturya ayağına katılmış sonraki süreçte antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekmişti.

GOLCÜLER SUSKUN KALDI

SİYAH-beyazlılar hem LASK Linz hem de Akhisar maçlarında galibiyete uzansa da forvetlerin suskun kaldığı bu iki mücadelede Pepe ve Babel (2) sahneye çıkmıştı. Larin’in hem Linz hem de Akhisar’daki etkisiz oyunu, son karşılaşmada yerine gelen Vagner Love’ın taraftarlarca protesto edilmesinin ardından gözler yeniden Alvaro Negredo’ya döndü.
BU sezon sadece Avrupa’daki Linz maçının son 4 dakikasında görev alan Negredo’nun ilk etapta daha fazla süre alması hatta ilk 11’de şans bulması sürpriz olmayacak. Transfer süresinin bitmesine yaklaşık 2 hafta kala Alvaro Negredo’nun sergileyeceği performanla da satışını hızlandırması hedefleniyor.

Haberin Devamı