Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Neto: 11'de oynamak için hazırım

Neto: 11'de oynamak için hazırım

Zenit’ten 1 yıllığına kiralanan, 1 haftadır takımla çalışmalarını sürdüren Luis Neto, Aykut Kocaman’la özel bir görüşme yaptı, “Cumartesi günü zor bir maçımız var. Bu kritik mücadelede 11’de olmaya hazırım” diyerek forma istedi.

Neto: 11'de oynamak için hazırım

Fenerbahçe, Sevilla’ya satılan Simon Kjaer’in yerini, Zenit’ten 1 sezonluğuna kiraladığı Luis Neto ile doldurmuştu. Portekizli futbolcu, yeni takımıyla ilk idmanına 31 Ağustos’ta çıktı. 1 haftadır takımla birlikte çalışsa da milli takımdaki oyuncuların dönmesiyle birlikte yeni arkadaşlarıyla ilk kez dün tam anlamıyla beraber oldu.

Tecrübeli savunmacı, buna rağmen ilk 11’de oynamak için kendini hazır hissediyor. Neto, dünkü antrenmandan sonra Aykut Kocaman ile özel bir görüşme yaparak hocasından forma istedi. Portekizli oyuncu, “Buraya kısa bir süre önce geldim. Ancak hem fiziken hem de psikolojik olarak görev yapmaya hazırım. Cumartesi günü güçlü bir rakiple, önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada sahada olmak ve ilk kez taraftarımızın önüne çıkmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kocaman kararsız

Aykut Kocaman, öğrencisinin idmanlardaki performansından memnun olsa da henüz bu konuda kararını vermedi. Skrtel-Neustadter ikilisi bu sezon birlikte görev yaptıkları maçlarda iyi bir uyum yakalayamadı ve önemli hatalar yaptı. Bu nedenle Kocaman’ın Neto’yu beklenenden erken bir şekilde 11’e monte edebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)