Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Neto'dan G.Saray açıklaması

Neto'dan G.Saray açıklaması

F.BAHÇE’NİN deneyimli savunmacısı Luis Neto, dünkü antrenmandan önce Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Neto'dan G.Saray açıklaması

Beşiktaşlı Pepe ile Portekiz Milli Takımı’nda çekilen fotoğraf ve Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Neto “Pepe ile Milli Takım’da çekilen fotoğrafımız, bir sohbet anına ait. Burada yaşadıklarımızla, hakemlerle ilgilisi yoktu. Milli Takım’a yeni gelmiştim. Pepe ile ilgili fotoğrafımda sadece şakalaşıyorduk. Sohbet ediyorduk uzun bir süre sonra.

BEŞİKTAŞ maçında gördüğüm kırmızı karta neden olan pozisyon, benim için karmaşık bir andı. Hızlı karar vermem gerekiyordu. Çok sert bir faul değildi ama hakem ‘son adam’ olarak değerlendirdi. İki dakika önce Beşiktaş’ın oyuncusunu (Quaresma) atmamış olsa bana da sarı kart verebilirdi. Olan oldu, geçmişte kaldı. Artık önümüze bakacağız.

‘KOLAY KARTLAR!’

LİG uzun maraton ve bu tip durumlar yaşanıyor ancak bizim adımıza her şey üst üste geldi diyebiliriz. Evimizde oyanayıp da kazandığımız derbiden sonra Akhisar mücadelesinde Martin (Skrtel) kırmızı kartla cezalandırıldı son maçta. Bende her iki pozisyonda da hakemler kartlarına kolay başvurdu. Sarı kartla geçiştirilebilecek anlardı ancak takdir haklarını hep en ağır şekilde kullandılar” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘G.Saray maçının önemini biliyorum’
“HERKES F.Bahçe-G.Saray derbisinin önemini biliyor. Ben de bu derbinin öneminin farkındayım. Ama önce Malatya maçımız var. G.Saray derbisine çıkmadan önce bu maçı kazanmak zorundayız. Galibiyetlere geri dönmek zorundayız. Özgüven açısından da önemli bir maç. Herkesin konsantrasyonu Malatya maçında olacaktır. Ondan sonra G.Saray deplasmanına hazırlanacağız.”
‘Şampiyonluk çok zor’
“TÜRKİYE Ligi çekişmeli ve zor bir lig. Henüz ligin başındayız. Önümüzde çok maç var; her maç zor. Bizim rakiplerimiz de zor maçlar oynayacak. Bu durumu lehimize çevirmek için fırsatımız var. Hala dönebilecek ve arayı kapatacak durumdayız. Türkiye’de şampiyon olmak kolay değil. Her maç öngörülemez şekilde geçiyor. Biz F.Bahçe’yiz, bunu unutmamamız lazım. Çalışmayı seven oyuncularımız var. Yakın zamanda galibiyet serilerine başlayacağız.”

Haberin Devamı