Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Neustadter: "Çok mutluyum"

Neustadter: "Çok mutluyum"

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sturm Graz karşısında Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Rus futbolcu Roman Neustaedter, "Galibiyete katkı sağladığım için çok mutluyum" dedi.

Neustadter: "Çok mutluyum"

Neustaedter, Fenerbahçe kariyerindeki ilk golünü attı. Simon Kjaer'in sakatlığı nedeniyle ilk 11'de sahaya çıkan 29 yaşındaki stoper, takımının 35. dakikada ikinci golünü kaydetti. Fenerbahçe'ye geçen sezon Schalke 04'ten gelen Neustaedter, sarı-lacivertli formayla 34. resmi maçında ilk kez fileleri havalandırmayı başardı.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Neustaedter, "Attığım golle galibiyete katkı sağladığım için çok mutluyum. Büyük bir mücadele oldu. Saha içinde büyük savaş vardı. Hala zamana ihtiyacımız var. Yapmamız gerekenler var. Yeni ve çok iyi bir hocamız var. Bu yolda devam etmek istiyorsak O’nun dediklerini yapmaya gayret göstermeliyiz. Ben her antrenmanda elimden geleni yapıyorum. Hocama da yapabileceklerimi gösterme gayretindeyim. Bana güvenebilsin istiyorum. Herkese güven aşılamaya çalışıyor. Gelecekte iyi noktalara geleceğiz" diye konuştu.