Gazete Vatan Logo
Fransa Neymar Bey ne yapıyorsunuz? Herkes bunu konuşuyor!

Neymar Bey ne yapıyorsunuz? Herkes bunu konuşuyor!

Fransa Lig Kupası çeyrek finalinde deplasmanda Amiens'i 2-0 yenen PSG, yarı finale yükseldi

Neymar Bey ne yapıyorsunuz? Herkes bunu konuşuyor!

Paris Saint-Germain (PSG), Fransa Lig Kupası çeyrek finalinde Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Amiens'i deplasmanda 2-0 yenerek yarı finale çıktı.

PSG, Stade de la Licorne Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısında bulduğu fırsatları gole çeviremedi ve takımlar devre arasına golsüz eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan PSG, Brezilyalı yıldızı Neymar'ın 53. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını hızlandıran PSG'nin ikinci golünü 78. dakikada Rabiot kaydetti. Karşılaşmayı 2-0 kazanan PSG, Lig Kupası'nda üst üste 14'üncü galibiyetini alarak yarı finale yükseldi.

PSG turladı Herkes Neymarı konuştu...

Neymar'ın sevincindeki sır ortaya çıktı
Neymar, bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla 20. golünü Amiens'e attı.
Yıldız oyuncu penaltı golü sonrası kramponunu çıkarıp başının üzerine koyarak işte böyle sevindi.
10 kişiyle mücadele eden Amiensli oyuncular Neymar'a tepkiliydi. Kimileri de yıldız oyuncunun, Brezilyalı efsane Ronaldo'ya atıfta bulunduğunu düşünüyordu.
Tartışmalar büyüyünce Neymar maç sonunda sosyal medya hesabından bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Amiens'e saygısızlık yapmayı aklının ucundan bile geçirmediğini vurgulayan Neymar, sadece yakın bir arkadaşına doğum günü mesajı gönderdiğini belirtti.
Neymar mesajında; "Joao Celso Moraes'i tanıyanlar neden bu şekilde sevindiğimi çok iyi biliyor. Tanımayanlar ise arkadaşımın doğum gününü kutlamak için yaptığım hareketi başka yerlere çekmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı