Gazete Vatan Logo
Galatasaray Nigel de Jong resmen Galatasaray'da

Nigel de Jong resmen Galatasaray'da

Galatasaray defansif orta saha oyuncusu Nigel de Jong'a 2 yıllık imza attırdı! Hollandalı oyuncu yıllık 2.5 milyon Euro ücret alacak.

Nigel de Jong resmen Galatasaray'da

“Şampiyonluk amacındaki takıma elimden gelen katkıyı yapmak istiyorum. Melo ile ilgili bilgim var. Taraftarların onu çok sevdiğini ve kabul ettiğini biliyorum. Farklı lakaplarım var. ‘King Kong’ ve ‘Kemikkıran’ gibi, ancak Galatasaraylı taraftarlar hangisini benimserse olabilir.”

G.SARAY, Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong için dün imza töreni düzenledi. MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy’den bonservis bedeli olmadan gelen 31 yaşındaki oyuncu 2 yıllık sözleşmeye imza atarken yıllık da 2.5 milyon Euro alacak.

İMZA töreninde açıklamalarda bulunan Nigel de Jong, geçen sezon da G.Saray ile görüştüğünü ancak bu transferin gerçekleşmediğini hatırlatırken şunları söyledi:

“Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Geçen yıl da buraya gelebilirdim ama bu sezon oldu. Çok güzel bir ortamla karşı karşıya kaldım. Çok güzel bir kulüp havasına geldim. Mükemmel insanlar var burada. Bana yaklaşımları her şey çok güzeldi. Şampiyonluk amacında takıma elimden gelen katkıyı yapmak istiyorum.

FELIPE Melo ile ilgili bilgim var ve taraftarlar tarafından çok sevildiğini, kabul edildiğini biliyorum. Ona da saygım çok. Ama o Felipe Melo, ben de Nigel De Jong’um. Ben de kendime özgü bir yolla taraftarın sevgisini kazanmaya çalışacağım. Farklı lakaplarım var. ‘King Kong’ ve ‘Kemikkıran’ gibi ama G.Saraylı taraftarlar hangisini benimserse olabilir. ‘King Kong De Jong’ daha çok hoşuma gidiyor.

Haberin Devamı

‘HALÂ GENCİM’

G.SARAY, Türkiye’nin en büyük camiası. Fazla kişi ile konuşmadım. G.Saray, G.Saray’dır. Hala gencim çok fit olduğumu düşünüyorum. Şuan hazır bir şekilde geldim. Önemli katkı vereceğime inanıyorum. Burada önemli bir oyuncu olarak anılmak için geldim.

RIekerInk ve Wesley ile daha önce Ajax’ta birlikte çalıştık. Bu benim için bir avantaj. Adaptasyon sürecinde kulübün işleyişi ile ilgili bana çok yardımı olacaktır.”