Gazete Vatan Logo
Futbol Niye oynamıyorum hocam?

Niye oynamıyorum hocam?

Üzülmez’i kesemeyenler furyasına katılan İsmail, Denizli’ye neden yedek kaldığını sordu.

Aldığı yanıt, “İyi çalışıyorsun ama başka şeyler var” oldu

BEŞİKTAŞ’IN sezon başında uğruna 5.5 milyon Euro feda ettiği İsmail Köybaşı sonunda isyan etti. Siyah-beyazlı kulübe büyük umutlarla gelen 19 yaşındaki sol bekin hayâlleri arasında, İbrahim Üzülmez mağdurları arasına katılıp, yedek kulübesine hapsolmak yoktu.

LİGİN son 6 haftasında sadece G.Antep deplasmanında 11’de çıkan, onda da yalnızca 45 dakika arz-ı endam edebilen İsmail, hocası Mustafa Denizli’den bir açıklama istedi. Tecrübeli çalıştırıcıya “Hocam çalışma tempomdan memnun değil misiniz, niçin forma giyemiyorum?” diye soran İsmail’in aldığı yanıt önce ’gizemli’ oldu.

‘TECRÜBE LAZIM’

DENİZLİ genç yıldız adayına “Senden çok memnunum ama başka şeyler var” dedikten sonra bu sözün de açıklamasını şöyle yaptı: “Tecrübe eksikliğin var. Başka bir şey yok. Her geçen gün daha da iyiye gidiyorsun. Ama şampiyonluk yolunda tecrübeye ihtiyacımız var. Bu kritik dönemde seni ateşe atmak istemiyorum. Genç futbolcuyu stresli maçlarda oynatarak ondan verim beklemek risk olur.

YAŞADIĞIN heyecan paniğe dönerse, futbol yaşamında kapanması zor, derin yaralar açılır. Ben, sen ve senin gibi futbolcularda böyle derin yaralar açmak istemiyorum. Mutlaka rahat olacağımız maçlar olacak. O maçlarda formanın hakkını vereceksin. Gelecek yıllarda bu takımın değişilmezi olacaksın.”

Ernst’e adalesi idman yaptırmadı

İSTANBUL BŞB ile 10 Mart Çarşamba günü oynayacağı Süper Lig erteleme maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Fabian Ernst çalışmaya katılmadı. Sağ arka adalesindeki ağrılar nedeniyle idmanda yer almayan Alman futbolcunun yanı sıra, milli takımlarda bulunan Ekrem, Necip, Rıdvan, Sivok ve Holosko da antrenmanda olmayan diğer isimlerdi.

İDMANIN ilk 35 dakikası salonda gerçekleştirildi. Ardından sahaya inen siyah-beyazlı futbolcular, koşu, pas ve istasyon çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

36’lık İbo su gibi rakip içiyor

BEŞİKTAŞ’A 2000 yılında G.Antep’ten gelen İbrahim Üzülmez, sırasıyla Scala, Daum, Lucescu, Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam ve Mustafa Denizli ile çalıştı, 13 rakibi ile forma savaşı verdi ama her dönem mevkiisinin 1 numarası olmayı başardı.

Haberin Devamı