Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Obradovic: "Anadolu Efes bu değil..."

Obradovic: "Anadolu Efes bu değil..."

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, maça çok iyi başladıklarını ve sahayı iyi kullandıklarını söyledi.

Obradovic: "Anadolu Efes bu değil..."

Obradovic, savunmada çok etkili oynadıklarını belirterek, "Normalde Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanan bir müsabakada ilk çeyrek sonunda sonuç böyle olmuyor. Aynı şekilde maçın sonu da normal değil. Çok iyi bir oyun oynadığımıza inanıyorum ama bu kesinlikle Anadolu Efes'in normal tablosu değil. Olympiakos'a karşı çok zor bir seri oynadılar. Birkaç gün önce de Galatasaray'a karşı oynadılar. Psikolojik ve fiziksel olarak oyuncular için çok zordu. Anadolu Efes'in çok kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Play-off'larda farklı bir tabloyla karşılaşacaklarına emin olduğunu dile getiren Obradovic, şunları kaydetti:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Birinciliği garantilemiş olduk. Şu ana kadar çok güzel basketbol oynadık ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Son maçımızın ardından Dörtlü Final hazırlıklarımız başlayacak. En büyük dileğim, sakatlık olmadan, tam takım şeklinde antrenmanlara devam edebilmek."

Sarı-lacivertli takımın kaptanı Melih Mahmutoğlu da ligde normal sezonu ilk sırada bitirmeleri açısından çok önemli bir maç oynadıklarını ve mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Haberin Devamı