Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Obradovic'ten Ali Koç sözleri

Obradovic'ten Ali Koç sözleri

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, güzel bir maçı geride bıraktıklarını ifade etti.

Obradovic'ten Ali Koç sözleri

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, güzel bir maçı geride bıraktıklarını ifade etti.

Maçı 18 sayı farkla kazanmalarının önemli olmadığına dikkati çeken Obradovic, TOFAŞ'ın bütün maç boyunca savaştığını ve zaman zaman geri gelmeyi de başardığını anlattı.

TOFAŞ takımı için "Hiçbir zaman pes etmeyen bir takım ve sonuna kadar savaşıyorlar." ifadesini kullanan Obradovic, şunları kaydetti:

"Seri 3-1 oldu ama henüz bitmedi, 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Bu akşam çok iyi oynadığımıza inanıyorum. Bir önceki maça göre birçok şeyi düzelttik. Savunmamız çok daha iyiydi. Hücumumuz aşağı yukarı aynıydı. Tek fark bugün daha fazla 3 sayı attık ve maçı kazanmayı hak ettiğimize inanıyorum. Oyuncularımı bu önemli galibiyet için tebrik ediyorum. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız ve şampiyon olma ihtimalimiz var. TOFAŞ'ı tebrik ediyorum. Yeni başkanımız Ali Koç'un da burada olarak bizi desteklemesi çok güzeldi, çok mutluyum"

TOFAŞ CEPHESİ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Doğuş'a 95-77 mağlup olan TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, kazanmak için gereken güç ve enerjiyi sahaya yansıtamadıklarını söyledi.
Ene, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe Doğuş'u aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.
Fenerbahçe Doğuş'un iyi bir takım olduğunu belirten Ene, şöyle konuştu:
"Onlarla mücadele edebilmemiz için çok iyi oynamamız ve çok iyi enerji ortaya koymamız lazım. Biz çok zor bir ligde, zor bir süreçle buraya kadar geldik. Ligin yüzde 90'ını çok iyi oynadık. Oyuncularıma o yüzden bir şey söyleyemiyorum. Oyuncularım kazanmak istiyorlar ama bir yerden sonra bacakları artık gitmiyor. Maçı kazanmamız için gereken güç ve enerji bugün bizde yoktu. Geçen maçta bunu çok harcadık. Bu rotasyonla buraya kadar gelmemiz kolay değildi."

Haberin Devamı