Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ocakta operasyon var

Ocakta operasyon var

Sarı-kırmızılılardaki değişim devre arasında da sürecek

Ocakta operasyon var

Ligin 2. yarısı öncesinde kadroda düşünmediği isimleri takasta kullanmak isteyen teknik heyet, oyuncu araştırma ekibine de 2 genç futbolcu için talimat verdi. Güney Amerika kıtası karış karış taranırken radara takılanlar devre arası değerlendirilecek

SARI-kırmızılılar UEFA’nın mali fair play kurallarına göre kadrosunu yeniden şekillendirirken devre arasında da operasyon sürecek. Kevin Grosskreutz’u ocaktan itibaren resmi maçlarda kullanabilecek olan Aslan, iki yeni oyuncu için de harıl harıl çalışıyor.
CAROLE ve Jose Rodriguez transferlerinden büyük verim alan ve maliyetlerinin de az olması ile birlikte kulübün kasasını rahatlatan oyuncu araştırma ekibi yine kolları sıvarken özellikle Güney Amerika karış karış taranıyor.
YOL AYRIMI YAKIN
FORVETİN yanı sıra hem ofansif hem de defansif yönde takıma katkı sağlayabilecek bir orta saha oyuncusunun kadroya katılmasını isteyen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun talimatı ile çalışmalar da son sürat devam ediyor.
OCAK ayından itibaren Kevin ile birlikte yapılacak iki yeni transferle rotasyonda eli güçlenecek olan Hamzaoğlu, buna göre planlarını yaparken takımdan da bazı isimleri göndermek istiyor. Sezon başında geçen yıl şans vermediği oyuncuları deneyen ve yetersiz olan bazı isimlerle yollarını ayıran sarı-kırmızılılar devre arasında da aynı yolu izlerken takasta da bu isimleri kullanarak Türkiye’den belirlenen bazı isimler için kulüplerinin de kapısı çalınacak.

Haberin Devamı