Gazete Vatan Logo
Futbol Oğul Gökçek dönemi

Oğul Gökçek dönemi

Ankaragücü'nün olağanüstü genel kurulu yapıldı..

Bu sezon 100. yılını kutlayan MKE Ankaragücü Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi.

Sarı-lacivertli kulüpte geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bu hafta gerçekleştirilen olağanüstü kongrede, Ankaragücü Onursal Başkanı Cemal Aydın ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek'in güçbirliği anlaşması sonucunda Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek başkanlığa seçildi.

Ankaragücü Cemal Aydın Tesisleri'ndeki kongrede Ahmet Gökçek, 200 delegeden 160'ının oyunu aldı. 200 oydan 28 oy boş çıkarken, 12 oy ise geçersiz sayıldı.

GÖKÇEK'İN YERİNE HADİSE

Bu arada, geçersiz 12 oydan 8'inde Ahmet Gökçek'in ismi çizilirken. Gökçek'in ismini çizen 8 kişiden 3'ünün Gökçek'in isminin karşısına 'Hadise' yazdığı görüldü.

Ayrıca, geçersiz oylara bir delegenin "Bu külübü sattınız, ananızı da satın", bir diğer delegenin ise Ahmet Gökçek'in ismini çizerek karşısına "Bu kulübü Cemal Aydın'ın şaibeli ekibinden kurtarın" yazdığı bildirildi.

33 KİŞİLİK YÖNETİM

Ankaragücü Kulübü'nde yeni yönetim Ahmet Gökçek'in grubundan 15, Cemal Aydın'ın grubundan 15 ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu'ndan (MKE) iki kişi olmak üzere 33 kişiden oluştu. Başkan Ahmet Gökçek'in başkanvekilliklerini Mehmet Kemal Ünsal ve Serdar Özersin yapacak.

Sarı-lacivertli kulübün yeni yönetimi ilk yönetim kurulu toplantısını ise bu akşam gerçekleştirecek.

Ankaragücü'nün 33 kişilik yönetim kurulunda Başkan Ahmet Gökçek'in grubundan Nuri Elibol, Tekin İpek, Mehmet Nükte, Faruk Kalyoncu, Hüseyin Arslan, Levent Çamur, Hüseyin Kocabıyık, Nadir Koç, Yavuz Bulut, Mustafa Akan, Necdet Kuzu, Mehmet Ercan, Avni Kavlak, Ayhan Atalay ve Ekrem Sarısu yönetime girdi.

Onursal Başkan Cemal Aydın'ın grubundan Mehmet kemal Ünsal, İbrahim Kısacık, Serdar Özersin, Mehmet Ural, Sidar Tunca, Bekir Çakan, Abdullah Bozdayı, Mehmet Türkmen, Serdar Bekdemir, Erdal Şanlı, Kamuran Yazıcı, Mehmet Narin, Kaan Geçit, Mustafa Özçelik, Engin Su yönetimde yer aldı. MKE'den Sayit Demirci ve Ahmet Sarı da yönetimde görev alan isimler oldu.

Haberin Devamı