Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Oğuzhan Özyakup'un forma korkusu!

Oğuzhan Özyakup'un forma korkusu!

Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup'un Gaziantepspor maçı sonrası "Müthiş bir takım olduk. Ben dahil kimsenin yeri garanti değil. Bundan sonra işimiz her zamankinden daha zor. Forma artık ateşten gömlek” dediği öğrenildi

Oğuzhan Özyakup'un forma korkusu!

Her transfer döneminde alınan yeni oyuncuların takıma neler vereceği merak konusu olur. Eğer çok oyuncu transfer edildiyse de kafalarda “Acaba toplama takım mı oldular? soruları belirir. Beşiktaş da geride bıraktığımı transfer birçok oyuncuyu kadrosuna kattı. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Gökhan İnler, Atınç Nukan, Fabricio, Anderson Talisca, Adriano, Vincent Aboubakar ve gelecek vaat eden genç futbolcular Siyah-Beyazlı takımın yeni oyuncuları oldu.

Herkesin takıma ne katacağını merak ettiği bu oyuncular önceki gün G.Antep ile oynanan hazırlık maçında boy gösterdi ve hepsi oynadıkları futbolla sınıfı geçti ve gelecek için umut verdi. Özellikle, Caner, Gökhan ve Talisca daha öne çıkan isimlerdi. Durum böyle olunca da takımdaki tüm futbolcular işlerinin geçen sezondan daha zor olduğunu anladı.

Kadro kurma anlamında belki en büyük sıkıntıyı teknik direktör Şenol Güneş yaşayacak ancak futbolcular da o kadronun içinde yer alabilmek için çok çalışmak zorunda olduğunun ve durumun ciddiyetinin farkında...

Haberin Devamı

Bunun en güzel örneğini ise Oğuzhan Özyakup verdi. Sakat olduğu için G.Antep karşısında forma giyemeyen Ozzie, ilk 11’deki yeri en garanti isimlerden biri olarak gözükse de yeni oyuncuları görünce gözü korkttu.

Mücadeleyi kaptan Tolga Zengin ve kulüp çalışanları ile birlikte izleyen Oğuzhan Özyakup, “Müthiş bir takım olduk. Artık forma aslanın ağzında. Ben dahil artık kimsenin yeri garanti değil. Bundan sonra işimiz her zamankinden zor. Herkes formayı kapmak için iki kat fazla çalışmak zorunda. Forma ateşten gömlek” dediği öğrenildi.

(HT Spor)