Gazete Vatan Logo
Rizespor Okan Buruk: "Çok daha fazla gol atabilirdik"

Okan Buruk: "Çok daha fazla gol atabilirdik"

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında deplasmanda Sarıyerspor'u 2-1 yenerek tur atlayan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk: "Çok daha fazla gol atabilirdik"

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda yapılan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, "Son iki gündeki sonuçlarda bütün takımların birbirini yenebileceğini gözlemledik. Özellikle Süper Lig takımlarının elendiğini gördük. Maça ciddi konsantrasyonla başlamadığımız zaman işimizin zor olacağını düşünüyorduk. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar aynı konsantrasyon ve istekle mücadele etti. 2-1 kazandık. Çok daha fazla gol atabilirdik. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti. Onları da kutluyorum." diye konuştu.

Zeminden dolayı sıkıntı yaşadıklarını aktaran Buruk, "Zeminlerin iyi olması sporcu sağlığı ve oyun için önemli. İki takım da iyi niyetliydi ve oynamaya çalıştı. Bu zemine rağmen iki ekip de pas yapmaya çalıştı. İnşallah bundan sonra daha iyi zeminlerde oynarız." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 5 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Göztepe ile yapacakları maça değinen genç teknik adam, "Şu anda lig bizim için çok daha önemli ve kritik. Çıkış yakalayarak bulunduğumuz yerden uzaklaşmak ve ilk 10'a girmek istiyoruz. Rakibimiz de özellikle iç sahada iyi oynuyor. Zorlu bir maç bizi bekliyor." şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı