Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Okan Buruk'tan taraftara çağrı

Okan Buruk'tan taraftara çağrı

Sivasspor'un teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 16'ncı haftasında Kayserispor ile yapacakları maçı, taraftarın da desteğiyle kazanmak istediklerini belirtti.

Okan Buruk'tan taraftara çağrı

Buruk, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde üst sıralara yükselmek için bu maçın önemli olduğunu vurguladı.

Kayserispor'un ligdeki konumu itibarıyla rakiplerinden birisi olduğunu kaydeden Okan Buruk, "Üst sıralara bir adım daha atma anlamında bizim için çok önemli bir karşılaşma. Kendi sahamızda oynayacağız. Bu karşılaşmada seyircimizin bize desteği çok önemli. Hafta sonu stadı doldurursak, bu takımımız için çok önemli bir adım olacak. Onların desteğiyle bir galibiyet daha almak istiyoruz" diye konuştu.

Gençlerbirliği maçında Aatif Chahechouhe'nun cezalı duruma düşmesine üzüldüklerini anlatan Buruk, "Maçın başında Aatif'a çok erken bir sarı kart gösterildi. Aatif'a gösterildikten sonra rakibe verilmeyen iki veya üç tane sarı kart oldu. Bu anlamda maç içinde hakemin gösterdiği, göstermediği, vermediği, verdiği fauller ve kesilen ataklarımız oldu. Biz hiçbir zaman hiçbir hakemden destek istemiyoruz. Kararlar, iki tarafa için de eşit olsun. Burada bir adalet istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Okan Buruk, Kayserispor maçında oynayan her futbolcunun elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan, antrenmana sakatlıkları bulunan Adem Koçak, John Boye, Erkan Kaş ve Kone katılmadı.