Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Okay Yokuşlu yetişiyor

Okay Yokuşlu yetişiyor

Gençlerbirliği maçında sakatlanıp oyundan çıkan Okay Yokuşlu için seferberlik ilan edilirken, genç futbolcu Kayseri mücadelesine yetiştirilecek. Her ihtimale karşı Ersun Yanal’ın B planı da hazır...

Okay Yokuşlu yetişiyor

Müthiş bir sezon geçiren Okay Yokuşlu’ya nazar değdi... Son oynanan Gençlerbirliği mücadelesinde kasığından sakatlanan ve 42. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan genç futbolcu, tedbir amaçlı olarak dinlendirildi.

Sağlık ekibinin seferber olduğu Okay’ın tedavisi sürerken, gelen haberler olumlu. 23 yaşındaki başarılı futbolcu yüksek ihtimalle cumartesi günkü Kayserispor mücadelesinde sahadaki yerini alacak. Teknik direktör Ersun Yanal, sisteminde kilit önemi olan Okay’ın durumunu yakından takip ederken, her ihtimale karşı B planını da hazırladı. Buna göre Okay’ın ağrıları yeniden artar ve oynayamazsa yerine Carl Medjani’nin görev yapması bekleniyor.

Sistemi bozmayacak

Öte yandan Ersun hoca, Medical Park Arena’daki Kayserispor maçında da çift forvetli sistemden vazgeçmeyecek. Rodallega ve Dame N’Doye’u yine birlikte oynatmayı planlayan tecrübeli teknik adam, kulübedeki hücum silahlarını da Castillo ve Matus Bero olarak belirledi.

(Fanatik)