Gazete Vatan Logo
Futbol Olay maçta tur Katalanların!

Olay maçta tur Katalanların!

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Arda'lı Atletico Madrid evinde Barcelona'yı konuk etti.

Olay maçta tur Katalanların!

İspanya Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında Arda'lı Atletico Madrid evinde Barcelona'ya 3-2 mağlup oldu ve elendi.

Torres Barça'yı da boş geçmedi

Maça Atletico çok hızlı başladı. 40. saniyede Fernando Torres Madrid ekibini 1-0 öne geçirdi.

Bu gole cevap 9. dakikada Neymar'dan geldi.

30. dakikada penaltıdan Raul Garcia ev sahibini bir kez daha öne geçirdi ama kırmızı beyazlı ekibin başarılı savunma oyuncusu Miranda 38. dakikada kendi kalesine topu gönderdi skora tekrar eşitlik geldi.

41. dakikada sahneye tekrar Neymar çıktı. İlk maçı 1-0 kazanan Katalan Ekibi Barcelona'nın Brezilyalı golcüsü skoru belirleyen golü attı.

Soyunma odası koridorlarında kırmızı kart!

Devre arasında Neymar'ın önderlik ettiği tartışma sonucu Atletico Madrid'li orta saha oyuncusu Gabi soyunma odası koridorlarında hakemden kırmızı kart gördü.

Atletico Madrid ikinci yarıya 10 kişi çıktı. 84. dakikada da Mario Suarez çift sarıdan kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip maçı 9 kişi tamamladı.

Arda hakeme ayakkabı fırlattı

Arda Turan ise dünya gündemine oturdu. Oldukça gergin geçen mücadelenin 47. dakikasında Arda Turan, rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından faul beklerken, istediği sonucu alamadı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine sinirlenen orta saha, ayağından çıkan ayakkabısını eline aldı ve yardımcı hakemin olduğu bölüme doğru fırlattı.

Ayakkabı, yardımcı hakemi geçerek arkadaki görevliye doğru gelirken, maçın hakemi oyunu durdurdu ve Arda'ya sarı kart gösterdi.

Arda 63'te yerini Cani'ye bıraktı.