Gazete Vatan Logo
Futbol Olay sözlere yanıt geldi

Olay sözlere yanıt geldi

"Bana yapılanlar utanç verici" diyen Quaresma'ya Beşiktaş yönetimi'nden yanıt geldi

Olay sözlere yanıt geldi

Quaresma'nın NTV Spor'a yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Portekizli yıldızın, NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar ile röportajında söylediği "Bana yapılanlar utanç verici. Antrenman için malzeme bile verilmiyor. Bazen 30 dakika antrenman malzemesi bekliyoruz. Tekrar ediyorum; bana yapılanlar utanç verici" sözlerine yanıt, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Tamer Kıran'dan geldi.
Olay sözlere yanıt geldi!

"QUARESMA'YA SORDUM, BU AÇIKLAMALARI YAPMIŞ"

Tamer Kıran, NTV Spor'da yayınlanan sözleri üzerine bu sabah Quaresma'yı aradığını söyledi. "Quaresma ile konuştum. O da bu açıklamaları kendisinin yaptığını söyledi" diyen Kıran, ardından konuya açıklık getirdi.

"SÖYLEDİKLERİ DOĞRUYSA, SORUNU ÇÖZERİZ"

Quaresma'nın Beşiktaş kulübü ile profesyonel; Beşiktaşlı yöneticiler ve futbolcular ile de insani bir ilişkisinin olduğunu belirten Kıran, kulüp olarak profesyonel ilişkide üzerlerine düşenleri mutlaka yerine getireceklerini vurguladı.

"Bana yapılanlar utanç verici"

Quaresma'ya veya kadro dışı kalan bir başka oyuncumuza insanlık dışı ya da gayri ahlaki bir muamele yapılmasının söz konusu bile olamayacağını belirten Tamer Kıran; sözlerini şöyle sürdürdü:
"Quaresma'nın röportajda bahsettiği iddiaları araştırırız ve varsa böyle bir sıkıntı, mutlaka çözeriz. Çünkü bu bir insani ilişkidir. Aksi takdirde profesyonel olarak bizim kararımız bellidir, bu doğrultuda hareket edecektir"

"YOLLAR BİR ŞEKİLDE AYRILACAK!"

Kıran, "Transfer döneminin bitimine kadar Quaresma'yı satamazsanız ne olacak?" şeklindeki bir soruya ise "Transfer 5 Eylül'de bitiyor. Ben bunun bu şekilde süreceğini düşünmüyorum. Mantıklı olan, tarafların birbirlerine gerekli anlayışı gösterip çözüme bağlamasıdır. Kadroda düşünülmemek ilk kez olmuyor. Olaya böyle bakıp, işin profesyonel bir şekilde anlaşmayla sonlanması hedefimizdir. Ki bir şekilde karşılıklı el sıkışarak sonlanacaktır" yanıtını verdi.

Taraftarın sevgilisi olarak tanımlanacak tek futbolcunun Quaresma olmadığını da savunan Kıran, "Quaresma bizimle görüşmek isterse tabii ki görüşürüz. Ama sonucun farklı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı