Gazete Vatan Logo
Galatasaray Olcan Adın G.Saray'da

Olcan Adın G.Saray'da

Aslan ilk bombasını patlattı, milli oyuncuyu kadrosuna kattı

Olcan Adın G.Saray'da

G.SARAY, yerli transferde listesinin 1 numarası olan Olcan Adın'ı sonunda renklerine bağladı. Uzun süredir Trabzonspor ile devam eden pazarlıklar, sonunda olumlu sonuç getirdi ve iki kulüp 6 dakika arayla KAP'a görüşmelere başladıklarını bildirdi. G.Saray daha önceden ikna ettiği Olcan Adın'ın ardından kulübü ile de görüşmelere başlarken Karadeniz ekibi bu transfere 4 milyon Euro, Salih Dursun’un 2 yıl kiralanması ve Olcan'ın 500 bin Euro'luk alacağından vazgeçmesi karşılığında izin verdi.

SONUNDA ViZESi ÇIKTI

HER fırsatta G.Saray'da oynayıp Şampiyonlar Ligi'nde kendisini göstermek istediğini belirten Olcan Adın'ı bordo-mavililer göndermek istemezken son aşamada pazarlıklar pozitif bir duruma döndü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un menfaatleri karşılanmalı" derken iki kulüp de uzun süren pazarlıkların ardından ortak noktada buluştu ve milli oyuncunun yeni sezonda G.Saray'a transfer olmasına vize çıktı.

SALiH DURSUN KiRALIK

SARI-kırmızılılar bu transfer ile birlikte bir yıldız daha kazanırken geçtiğimiz sezon devre arasında aldığı Salih Dursun'u da takasta kullandı. Kayserispor'dan 2 milyon 750 bin Euro'ya alınan ve göze giremeyen Salih de bordo-mavililere gönderilirken G.Saray, oyuncunun yıllık 1 milyon 200 bin TL'lik sabit ücretinden de 2 sezon için kurtuldu. Ayrıca Salih Dursun’n satın alma opsiyonu da Trabzonspor’da olacak. Olcan Adın ise bu transferin sonrasında Cimbom’dan yıllık 2 milyon Euro alacak.

Haberin Devamı

şampiy10 ne diyorsa o!
VATAN-Şampiy10, Olcan Adın transferinde ilk günden bu yana kamuoyunun ilk bilgiyi aldığı yer oldu. VATAN-Şampiy10, 29 Nisan 2014’te Olcan Adın’ın G.Saray ile her konuda anlaştığını duyurmuştu.