Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Şahane hareketler bunlar!

Şahane hareketler bunlar!

F.Bahçe derbisindeki gerilimin ardından düm Vodafone Park'ta futbol adına görmek istediğimiz görüntüler yaşandı.

Şahane hareketler bunlar!

Caner’e Kadıköy’de gösterilen tepkinin aksine dün Olcay’a tribünler kucak açtı. Maç öncesi taraftar milli futbolcuyu çağırarak alkışladı. Maçı 1-1’e getiren Olcay da golünün ardından sevinmezken, bu davranışı sonrası tribünlerden yine alkış aldı

TÜRK futbolunda gerilimin zirve yaptığı geçen haftaki F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin ardından dün iki büyük takımdan Beşiktaş ile Trabzon’un Vodafone Park’taki mücadelesi herkese örnek olacak hareketlere sahne oldu. Geçen cumartesi aynı saatlerde eski takımı F.Bahçe’nin sahasına giden ve maç öncesi dizlerinin üzerine çökerek Beşiktaş taraftarını selamlayan Caner sarı-lacivertlileri tahrik ederken Mahmut Uslu’nun eski futbolcularını hedef alan açıklamaları maçın önüne geçmişti.

DÜN ise Olcay Şahan, bordo-mavili takıma transfer olduktan sonra ilk kez Vodafone Park’ta sahne aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesi eski oyuncuları Olcay’ı tribüne çağırarak kendisini alkışladı. Olcay Şahan da tribünlere yönelerek siyah-beyazlılara aynı şekilde karşılık verdi. Milli futbolcu, 10 numaralı Trabzon formasını açan minik bir Beşiktaşlı taraftarın da yanına giderken, tribünden de kendisini çiçek verildi.

Haberin Devamı

ADETA ÖZÜR DİLEDİ

MAÇ içinde ise 13. dakikada Talisca’nın golüyle 1-0 geriye düşen Karadeniz ekibi 21. dakikada Olcay Şahan’la skora dengeyi getirdi. Olcay, golden sonra sevinç yaşamayarak ellerini havaya kaldırdı. Beşiktaş tribünleri de eski futbolcularına alkışlarla karşılık verdi.