Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Ömer'e yumruk, Hakan'a silah doğrultma

Ömer'e yumruk, Hakan'a silah doğrultma

Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak kavgasının ayrıntıları hakkında emniyetin yaptığı araştırmada birbirinden çarpıcı bilgiler ortaya çıktı.

Ömer'e yumruk, Hakan'a silah doğrultma

Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor programcısı Emrullah Erdinç, kavganın detaylarını şöyle açıkladı: Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu arasında 'kız meselesi' nedeniyle uzun süredir bir husumet bulunuyor. İstanbul'da kaybedilen Hollanda maçı sonrası Hakan Çalhanoğlu ile Ömer Toprak bir bara gittiler. Bir süre sonra aynı bara Gökhan Töre, Köln'de yaşayan bir arkadaşıyla birlikte gitti. Gökhan'ı gören Hakan ile Ömer bardan ayrılıp otele döndüler.

Onlardan yarım saat sonra da Gökhan Töre, otele gider ve oyuncuların kaldığı odanın kapısını çalar. Kapı açılmayınca resepsiyona inip oda numarasını vererek "Oda kartımı kaybettim" diyerek yedek kartı alır. Yanındaki arkadaşıyla odaya girmeyi başaran Gökhan, kendisini engellemeye çalışan Ömer Toprak'ın yüzüne silahla birlikte yumruk atar. Ardından emniyet kayıtlarına göre Gökhan; Hakan Çalhanoğlu'nun yanında giderek silahı oyuncunun ağzına dayar! Odada büyük panik yaşanırken, Gökhan'ı tutup çeken arkadaşı silahı oyuncunun elinden alıp, beline takar ve oteli terk ederler.

Haberin Devamı

İlginç olan nokta şu: Olayı milli takım yetkililerine haber veren Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'dan; polise gidip 'şikayetçi olmamaları' istenir. Konu geçici olarak kapatılırken, olayın medyaya yansımasının ardından otele giden emniyet yetkilileri kamera kayıtlarını ister ancak ulaşamazlar. Çünkü olayın üzerinden 6 ay geçmiştir ve kayıtlar 6 ayda bir silinmektedir!