Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Önce acı sonra başarı!

Önce acı sonra başarı!

Samandıra'da mesaiye başlayan F.Bahçe Teknik Patronu Kocaman'ın futbolcularına ilk mesajı şu oldu:

Önce acı sonra başarı!

“Oyuncular önce fedakârlık yapacak, acı çekecek ama sonra başarının ve F.Bahçe forması giymenin keyfini yaşayacaklar. F.Bahçe’yi çok güzel günler bekliyor.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Samandıra’da mesaiye başladı. Sarı-lacivertlilere döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten başarılı hoca, sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Beklentileri ve izlenecek yol haritası hakkında konuşan Aykut Hoca, öğrencilerine mesaj vermeyi de ihmal etmedi. İşte Kocaman’dan inciler:

“F.BAHÇE çok yetenekli oyunculardan kurulu, çok kaliteli bir takım. Bu oyuncular zaten çok yetenekli oldukları için F.Bahçe’de forma giyiyorlar. Ama şimdi çalışma ve eksikleri giderme zamanı. Yoğun bir kamp dönemi bizi bekliyor. Spor teknolojisinin son imkanlarını kullanarak, farklı testlerle oyuncuların şu anki düzeyini ve sınırlarını tespit edeceğiz. Ortaya çıkacak veriler ışığında her zaman olduğu gibi futbolcuların kapasitelerini en üst düzeye getirmeye çalışacağız. Modern futbolun gerektirdiği değerlere ulaşmak zorundayız.

Haberin Devamı

‘NEREDE KALMIŞTIK?’

BUNA paralel olarak sezon içi sakatlanmaları en aza indirgeyecek çalışma sistemlerini uygulayacağız. ‘Nerede kalmıştık?’ diyoruz. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ama bilgi birikim olarak, ekibimle beraber kaldığımız yerin de çok ilerisindeyiz. Futbolcular önce fedakarlık yapacak, acı çekecek ama sonra başarının ve F.Bahçe formasını giymenin keyfini yaşayacaklar. Güzel günler bizi bekliyor.”

‘Akçay büyük katkı sağlar’
“BANA ve ekibime yaklaşık 3 yıl boyunca ev sahipliği yapan ve örnek bir organizasyon ile veda eden Konyaspor yönetimine, Sayın Başkana, değerli taraftarlara ve futbolcu kardeşlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu sezon daha tecrübeli olarak katılacakları Avrupa Ligi’nde yolları açık olur.
MUSTAFA Reşit Akçay hocaya da sonsuz başarılar diliyorum. Emanetimizin emin ellerde olduğunu düşünüyorum. Akçay vizyonu, teknik bilgisi ve deneyimiyle, her şeyin ötesinde bilge kişiliğiyle Konyaspor’a büyük katkı sağlayacaktır.”

Haberin Devamı