Gazete Vatan Logo
Galatasaray Önce Bruma şimdi Campbell!

Önce Bruma şimdi Campbell!

İtalyan hoca, "İki kanatta da oynayabilen forvet istiyorum" dedi. 12 milyon Euro'ya Bruma'yı aldıran ekip, Kosta Rika'nın yıldızını tavsiye etti

Önce Bruma şimdi Campbell!

10 yabancıya sahip Galatasaray'da Eboue, Dany ve Ontivero kadro dışı. Bu 3 futbolcuyla yollar ayrıldığı an yabancı kontenjanı açılacak ve hücum hattına takviye yapılacak. Listenin ilk sırasındaki isim, bonservisi Arsenal'de olan Joel Campbell. Sarı-kırmızılılar satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşündüğü Campbell'ın transferinde önemli yol katetti. Peki Kosta Rikalı yıldız nasıl gündeme geldi, işte transferin perde arkasında yaşananlar...: Prandelli, scout ekibi ile yaptığı görüşmede "Bana hem ileri üçlünün sağında ya da solunda hem de forvette oynayabilecek birini bulun" dedi. Araştırmalar yapıldı ve bu tanıma en uygun isim olduğuna inanılan Joel Campell'da karar kılındı.

BRUMA, TELLES VE CAMPBELL...

Galatasaray Scout Ekibi geçen yıl Türkiye'de düzenlenen U-20 Dünya Şampiyonası'nı yakından takip etmiş ve Bruma transferi için Fatih Terim'e rapor vermişti. Bruma gibi Telles de devre arasında scout ekibinin tavsiyesiyle transfer edilmişti. Sıra Campbell'a geldi.

CAMPBELL KİMDİR?

2013-14 sezonunda Olympiakos'ta harikalar yaratan Joel Campbell, 43 maçta 11 gol attı, 12 asist yaptı. Campbell Dünya Kupası'nda yıldızını iyice parlattı ve Kosta Rika'nın Uruguay'ı 3-1 yendiği maçta Muslera'yı avladı. (sabah)

Haberin Devamı