Gazete Vatan Logo
Galatasaray Önce Check-up sonra kontrat

Önce Check-up sonra kontrat

G.Saray her konuda anlaştığı Fildişili ön liberoyu kadrosuna katmak için geri sayıma başladı.

Önce Check-up sonra kontrat

Newcastle ile 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan sarı-kırmızılılar Cheick Tiote’ye ise yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek... Sağlık kontrolünden geçecek olan deneyimli oyuncu herhangi bir sorunu çıkmaması halinde imzayı atacak.

Diarra transferi ise son ana kadar Aslan’ın gündeminde;

TRANSFERİN bitmesine kısa bir süre kala G.Saray’da da hareketlilik arttı... Newcastle forması giyen Cheick Tiote ile el sıkışan sarı-kırmızılılar Fildişi Sahilli oyuncuyu dün İstanbul’a getirdi... 6 sezondur Premier Lig’de Newcastle forması ile mücadele eden 30 yaşındaki ön libero için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemek için anlaşan G.Saray yönetimi, oyuncuya da 1.5 milyon Euro yıllık garanti para verecek...
LASSANA Diarra transferine yoğunlaşan ve uzun süre Fransız yıldızdan haber bekleyen G.Saray yönetimi, bu oyuncunun bir türlü uygun şartları hazırlayamaması sebebiyle B planını devreye soktu. Tiote ile daha önce görüşüp anlaşan sarı-kırmızılılar oyuncunun maliyetinin de bir hayli uygun olması nedeniyle getirdi. Bugün sağlık kontrolüne girecek olan Fildişili ön libero ardından son bir kez daha G.Saray yönetimi ile resmi görüşme yapacak.
TAKSİT SIKINTISI
ÖTE yandan Lassana Diarra transferi ise hala G.Saray’ın masasında... Marsilya’nın bonservis istemesi, Lokomotif’in 5 milyon Euro’luk cezayı tek ödemede talep etmesi sarı-kırmızılıların geri adım atmasına neden oldu. Diarra gelmek için şartlarını zorlarken ödeme planının G.Saray’ın istediği seviyeye gelmesi halinde Diarra da transferin son saatleri olsa bile G.Saray forması giyebilir.

Haberin Devamı