Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Önder Özen'le golcü takası!

Önder Özen'le golcü takası!

Siyah beyazlı takımda yeni sezon önce planlamalar yapılıyor...

Önder Özen'le golcü takası!

Ömer Şişmanoğlu, Pedro Franco, İsmail Köybaşı gibi oyunculara teklif beklenirken genç oyuncular ile ilgili gelen raporlar iç açıcı değil.

Yeni sezona yeni bir teknik direktör ve yeni transferlerle girecek olan Beşiktaş yapılan planlama doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah beyazlılar,teknik heyetin belirlenmesinden sonra yeni hocanın da görüşleri ve istekleri doğrultusunda transfer görüşmelerine hız verecek.

Duruma göre beş veya altı futbolcu transfer edecek olan Beşiktaş geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak oynayan futbolcuların bir çoğunu yeni sezon kadrosunda düşünmüyor.

2014-2015 sezonunda 12 futbolcusunu kiralık gönderen siyah beyazlılar bunlardan sözleşmesi sona eren Filip Holosko ile yeniden anlaşmayacak.Bir yıl boyunca yapılan görüşmelerde bir ilerleme kaydedilemeyen Atiba ise boşa çıkmış durumda.Siyah beyazlı yönetim yaptıkları son teklifi düşünmek için süre isteyen Kanadalı oyuncuda eskisi kadar ısrarcı değil.

BILIC AFFETMEMİŞTİ AMA...

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan İbrahim Toraman,Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in durumu ise yeni gelecek teknik direktörün kararına bırakılacak.

Haberin Devamı

Bilindiği gibi 2 yıl önce tesislerde yaptıkları kavga sonrası kadro dışı bırakılan İbrahim ve Sezer , Slaven Biliç tarafından hiç affedilmemiş ve takımdan gönderilmişti.Yine aynı şekilde Bilic tarafından antrenmanı terk ettiği gerekçesiyle kadro dışı kalan ve affedilmeyen Gökhan Süzen'de yeni teknik direktör ile şansını bir kez daha deneyecek.Sezon başı kamp çalışmalarına götürülecek olan üç futbolcu ile ilgili son kararı,gelecek olan yeni hoca verecek.

TEKLİF BEKLENEN FUTBOLCULAR VAR

Eskişehirspor'da başarılı bir sezon geçiren ve 10 gol atan Ömer Şişmanoğlu'na ise şimdiden talip var bile.Kendisini Beşiktaş'a transfer eden ve şu anda Kasımpaşa'nın teknik direktörü olan Önder Özen genç oyuncuyu bu kez de Kasımpaşa'ya istiyor. Beşiktaş ise bir süredir gündeminde olan Hollandalı oyuncu Ryan Babel'in Önder Özen tarafından satışa konulması ile iki oyuncunun takası için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

KASIMPAŞA'DAN BABEL'İN TAKAS İHTİMALİ VAR

Haberin Devamı

Oyuncu satmadan bonservis ödeyemeyecek olan Beşiktaş ise Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra Pedro Franco ve İsmail Köybaşı gibi oyuncuları da bedelleri ile satmayı düşündüğü gibi takas formülü üzerinde de duruyor ve bu yönde gelecek teklifleri bekliyor.

GENÇ OYUNCULAR İÇ AÇICI DEĞİL

Beşiktaş'ın alt yapıdan profesyonelleştirdiği oyuncular ile geleceğe yatırım olarak transfer ettiği genç futbolcular ise iki sezonda beklentilerin çok çok uzağında kaldığı için satış ve kiralık yolu ile yeniden vitrine konulacak.

Siyah beyazlıların son 10 yıldaki en büyük beklentisi ve aynı zamanda en büyük hayal kırıklığı oyuncusu olan Muhammed Demirci'ye ise son bir kez daha şans verilecek ve yeni sezon kamp çalışmalarına götürülerek fırsatı değerlendirmesi istenecek.