Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Onur'a Çinli profesör!

Onur'a Çinli profesör!

Sol diz ön çapraz bağları kopan Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak'ın ameliyatını Çinli Prof. Dr. Freddie Fu’nun gerçekleştireceği belirtildi

Onur'a Çinli profesör!

TRABZONSPOR Doktoru Hakan Bozdoğan, sakat oyuncularla ilgili konuştu ve ve sol ön çapraz bağları kopan Onur Kıvrak'ın 17 Ekim'de operasyon geçireceğini söyledi. Sezonu kapatan Onur'un ameliyatını, ABD’nin Pittsburgh Üniversitesi Hastanesi’nde Ortopedik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı olan Çinli Prof. Dr. Freddie Fu yapacak.

Öte yandan Bozdoğan'ın diğer oyuncularla ilgili verdiği bilgiler de şöyle:

PAPADOPOULOS: "Elmacık kemiği kırılan oyuncumuz aynı bölgeden şikâyetlerini dile getirince bir operasyondan daha geçirdi. 3 gün dinlendirildikten sonra yine özel maskeyle antrenmanlara başlayacak."

CONSTANT: "Pazartesi (yarın) yapacağımız radyolojik kontrollerin ardından oyuncumuzun antrenmanlara başlamasıyla ilgili kararımızı vereceğiz."

‘YUSUF’TA ÖDEM’

DENİZ: "Pazartesi (yarın) yapılacak radyolojik kontrollerin ardından spora dönüş çalışmalarıyla ilgili planlamamızı yapacağız."

YUSUF: "Kasığında minimal ödem görüldü. 3-5 gün salonda çalışacak."

MUSTAFA AKBAŞ: "Ayağında yumuşak doku ezilmesi var. 1-2 gün dinlendirilecek."

Haberin Devamı

Cardozo'dan idman tepkisi

TRABZONSPORLU Oscar Cardozo, alışık olmadığı bir antrenman sistemine adapte olmaya çalışıyor. İdmanları tamamlayabilmek için büyük efor sarfeden Paraguaylı, dünkü çalışmada "Beni idmanda değil, sahada koşturun” diyerek hocasına mesaj yolladı.