Gazete Vatan Logo
Futbol Onur Kıvrak, 200.maçına çıkmaya hazırlanıyor!

Onur Kıvrak, 200.maçına çıkmaya hazırlanıyor!

Süper Lig kariyerine Trabzonsporda başlayan ve 12 ayrı sezon aralıksız bordo-mavili formayı giyen kaleci Onur Recep Kıvrak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı ile birlikte Süper Ligde 200. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Onur Kıvrak, 200.maçına çıkmaya hazırlanıyor!

2007-08 sezonunun devre arasında Trabzonspora transfer olan, Süper Ligde de ilk maçına bordo-mavili forma ile çıkan ve 12 ayrı sezon aralıksız Trabzonspor formasını giyen kaleci Onur Recep Kıvrak, Süper Ligde 200üncü maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezon geride kalan 8 haftada da ilk 11de görev yapan 30 yaşındaki deneyimli kaleci, Spor Toto Süper Ligin 9uncu haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanacak maçta da forma giymesi durumunda ligde ikinci kez dalya diyecek.

BU SEZON TEK MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATABİLDİ

Trabzonsporun mevcut kadrosunda aralıksız bordo-mavili formayı en uzun giyen oyuncu konumunda bulunan ve ayrıca takım kaptanlığı görevini de yürüten Onur, bugüne kadar Süper Ligde 199, Trabzonspor formasıyla 245 ve kulüp takımlarında kariyeri boyunca ise 281 maça çıktı. Onur Recep Kıvrak, bu sezon görev yaptığı 8 maçta kalesinde 11 gol görürken, sadece ligin 4üncü haftasında Medical Park Stadyumunda oynanan ve 4-0 kazanılan Galatasaray karşılaşmasında kalesini gole kapatabildi.

Haberin Devamı