Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Onur krizinde mutlu son

Onur krizinde mutlu son

Bordo-mavililerin sportif direktörü Süleyman Hurma ve teknik patronu Şota Arveladze ile görüşen tecrübeli kaleci, kulübün sitesinden konunun tatlıya bağlandığını açıkladı

Onur krizinde mutlu son

TRABZONSPOR’UN geçtiğimiz hafta Rabotnicki ile Makedonya’da oynadığı Avrupa Ligi maçı öncesi sportif direktör Süleyman Hurma ile takım kaptanı Onur Recep Kıvrak’ın tartışmasıyla başlayan kriz dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan görüşme ile tatlıya bağlandı.

TRABZON şehrine dün gelen tecrübeli eldiven, önce başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmek istedi. Hacıosmanoğlu, kaptanın ilk olarak Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze ile görüşmesi gerektiğini belirterek talebi geri çevirirken sonrasında gerçekleştirilen ve 2 saat süren 3’lü zirvede konu ele alındı.

BİRLİK MESAJI

TOPLANTIDA kamuoyu tarafından yanlış algılanacak davranışlar sergilediği için Hurma ve Şota’dan özür dileyen tecrübeli kaleci, sezon başlamadan önce böyle bir krizle anılmaktan duyduğu rahatsızlığı da iletti. Takım kaptanı olarak sorumluluklarının farkında olduğunu, kulüpteki hiyerarşiye her zaman uymaya çalıştığını vurgulayan Onur, daha sonra resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“SÜLEYMAN ağabeyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şu an çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman ağabey ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız.”

Haberin Devamı

Kaptanlık alınmadı
Süleyman Hurma ile yaşadığı tartışma sonrası Onur Kıvrak’a ceza verileceği bordo-mavili yöneticiler tarafından da dile getirilmişti. Başkan Yardımcısı Ali Kemal Başaran’ın önceki günkü “Süresiz kadro dışı bırakılmalı” açıklaması sonrası tecrübeli kaleciye ağır yaptırımlar uygulanabileceği, hatta takım kaptanlığının elinden alınabileceği de konuşulmuştu.
ANCAK milli eldiven dün kulübün internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, ‘Takım Kaptanı’ imzasını kullanarak bu tartışmalara da noktayı koydu.
Aslan: Satmayacağız
‘Biz Onur’u göndermek isteseydik Hakan Arıkan’ı kadroda tutardık. Kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Bu konu gündeme gelmedi.
TRABZONSPOR Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Onur Kıvrak’ın satılmak istendiğine dair söylentileri yalanladı. Radyospor’a konuşan Aslan, bu olay olmadan önce de bir kaleci arayışında olduklarını belirterek “Onur’un ayarında bir kaleci almak istiyoruz. Eğer biz Onur’u göndermek isteseydik Hakan’ı (Arıkan) kadroda tutardık. Kendisi 2. kaleci olarak yüksek ücret istediği için anlaşamadık.
ONUR’U biz ikinci plana atmadık. Bu olayları kendisi çıkardı. Biz kesinlikle Onur’u satmayı düşünmüyoruz. Böyle bir konu asla gündeme gelmedi. Teklif gelse dahi böyle bir lüksümüz yok” diye konuştu.

Haberin Devamı