Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Opare Kurtuluş'u solda buldu

Opare Kurtuluş'u solda buldu

Kartal’ın sağ bek için kiraladığı Ganalı, Serdar Kurtuluş’tan alamadığı formaya sol bekte sahip oldu.

Opare Kurtuluş'u solda buldu

B EŞİKTAŞ’TA Serdar Kurtuluş bu sezonki durumuyla kulübün iki eski kaptanı Tayfur Havutçu ve İbrahim Üzülmez’i hatırlatıyor... Hem Havutçu hem de Üzülmez’in yerine yıllarca yeni isimler getirildi ama her ikisi de sergiledikleri performansla, defalarca teknik adamlar da değişmesine karşın formalarını bırakmadılar.

SERDAR’IN bu yılki durumu da Havutçu ve Üzülmez’in Beşiktaş kariyerlerinin bir özeti gibi. Beşiktaş, sezon başında sağ beke Martin Linnes’i transfer etmeye çok yaklaşmıştı. Ama Norveçli’nin transferi suya düşünce bu bölgeye yapılacak takviye devre arasına bırakıldı.

FEYENOORD ile deplasmanda oynanan sezonun ilk resmi maçında Serdar’a formayı veren Biliç, rövanşta ise bu bölgeye Necip’i koydu. Ancak Serdar sonrasında takım içinde sağ bekin en iyisi olduğunu kanıtladı. Devre arasında transfer söylentileri çıktığında “Herkesle rekabete hazırım. Formayı bırakmam” diyen 27 yaşındaki futbolcu, dediğini de yaptı.

MOTTA KULÜBEYE

KARTAL, ocakta Daniel Opare’yi kiraladı. Fakat Ganalı, istikrarıyla Biliç’in değişilmezi olan Serdar’dan formayı alamadı. Ama Liverpool rövanşı öncesi sol bekte Motta ve İsmail yoktu. Biliç, Opare’yi sola koyup oynadığı kumarı kazandı.

Haberin Devamı

LIVERPOOL mücadelesinde Jordan Ibe’ı etkisiz hale getiren, Motta’nın yine oynayamadığı Balıkesir maçında da gol atan Opare, sol beke yerleşti. İki maçta yaptıkları, “Beşiktaş için ölürüm” demesi ve sempatik hareketleriyle taraftarın da sevgilisi haline gelen 24 yaşındaki futbolcu, Motta’nın cezası bitmiş olmasına rağmen yarın Sivas’ta da sahaya ilk 11’de çıkacak.