Gazete Vatan Logo
Futbol Orduspor'da 46. yıl sevinci

Orduspor'da 46. yıl sevinci

Orduspor'da kuruluş yılı kutlanıyor.

Orduspor'da 46. yıl sevinci

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, "kulübün 46'ncı onurlu yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Orduspor'un 46'ncı yıl dönümü nedeniyle kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Başkan Nedim Türkmen, kulübün son yıllarda yaptığı kurumsal çalışmalarla futbolda devrim sayılabilecek değişikliklere imza attıklarını kaydetti. Son 4 yılda kulüp binasını yenileyerek 5 yıldızlı bir merkeze dönüştürdüklerini belirten Başkan Türkmen, "Öncelikli olarak yıllardır hasreti ile yanıp tutuştuğumuz, Süper Lig özlemine son vererek 26 yıllık özlemi sonlandırmış olduk. Ardından ise alt yapımıza önemi kat be kat arttırarak Ordulu hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı İstanbul'a Orduspor okullarının açılışını gerçekleştirdik. Bunun karşılığını ise 4 yıl gibi bir sürede Milli Takımlara oyuncu göndererek ve A takımımıza oyuncu kazandırarak almaya başladık. Yıllar sonra kendi evlatlarımızı Orduspor forması altında oynarken görmek bizlere nasip oldu. Alt yapımıza yeni hizmet binası ve fitness salonu ekledik. Takımımıza yeni otobüs alıp, antrenman sahaları başta olmak üzere Stadyumumuzunda sahasını yeniledik. Lisanslı ürünlerimizin satışının yapıldığı Store mağazasının hizmet vermesini ve çeşitli fuarlara katılmasını sağlayarak tüm Orduspor severlere ulaşmak için çaba gösterdik. Orduspor severlere Orduspor'u TV ve dergimiz ile anlattık" dedi.

Orduspor'un tamamen şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönetildiğini de vurgulayan Başkan Türkmen, "Tamamen şeffaf bir yönetim anlayışı ile tüm yaptıklarımı ve geleceğe dönük plan ve projelerimizi büyük Orduspor taraftarı ile paylaştık. Hedeflerimizi her yıl çıtayı yükselterek belirledik. Orduspor'umuz için çalışmayı ve bir Dünya kulübü olması için çabalayacağız. Orduspor, bu kentin en büyük değeridir. Ordu'lunun kimliği Orduspor'dur. Bize düşen bu mirası daha nice 46 seneler daha koruyup, çocuklarımıza, torunlarımıza en iyi şekilde bu emaneti teslim etmektir" diyerek şöyle devam etti:

"Başka bir Orduspor'un olmadığı bilinci ile hedefe ulaşmak adına yönetim, teknik kadro, oyuncu bütünlüğü, taraftar, basın kısaca tüm camianın aynı duyguları paylaşması, aynı hedefe kilitlenmesi büyük önem taşımaktadır."

Haberin Devamı