Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Orduspor lige hazır

Orduspor lige hazır

Orduspor takım kaptanı Emre Aygün, lige büyük ölçüde hazır olduklarını söyledi.

Orduspor lige hazır

Mor-beyazlı ekibin forvet oyuncusu Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu belirterek, her şeyin yolunda gittiğini anlattı.

Lige Kayserispor maçıyla başlayacaklarını ve ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Aygün, "Lige büyük ölçüde hazırız. Kayserispor maçına kadar eksiklikleri tamamlayıp, yüzde yüz hazır olmak için çalışıyoruz" dedi.

Hem Ordu'daki hem de Bolu'daki kampın olumlu geçtiğini dile getiren Aygün, "Takım olarak iki olumlu kamp dönemi geçirdik. Özellikle Bolu'da oynadığımız hazırlık maçları ölçü değil. Geçtiğimiz sezon hiçbir hazırlık maçını kazanamamıştık ama takım ligde çok başarılıydı. Bu sene de aksine hazırlık maçlarında iyiyiz. İnşallah ligde daha iyi oluruz. Hazırlık karşılaşmalarında sistemi oturtmaya çalıştık. Takım adına olumlu geçtiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Takım olarak hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını ifade eden Aygün, "Her şey yolunda. İlk günden bu yana arkadaşlık ortamı, muhabbet, uyum, takımın havası çok güzel. Hiçbir sıkıntımız yok. Takımımız yüzde 60-70 oranında lige hazır. Önümüzde de iki haftalık bir süreç var. Oynayacağımız hazırlık müsabakaları var. İnşallah o hazırlık maçlarında eksiklerimizi görüp, Kayserispor ile oynayacağımız karşılaşmaya hazır çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Orduspor taraftarının önünde oynamak her futbolcu için önemli. Baskıyı rakip takım hissettiği zaman bizim için büyük bir avantaj oluyordu ama bir gerçek var ki Kayserispor maçı seyircisiz oynanacak. Maça çıkıp işimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Kayserispor da çok iyi bir takım. İyi transferler yaptılar. Zaten takımda duran oyuncuları da kaliteli oyuncular. İnşallah galibiyetle ayrılırız. Bunu başaracak gücü kendimizde görüyoruz. Bizim taraftarlardan isteğimiz bizlere sadece dua etsinler. Onların bizden beklentileri var. Bu beklentilere karşılık vermek istiyoruz. Yeter ki bizlere inansınlar ve güvensinler."