Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Orman: Chelsea'ye göre avantajlıyız

Orman: Chelsea'ye göre avantajlıyız

İngiliz Sky Sports Beşiktaş'ı tanıttı, Başkan Orman iddialı açıklamalar yaptı.

Orman: Chelsea'ye göre avantajlıyız

BEŞİKTAŞ, Avrupa ve dünya medyasının gündeminden düşmüyor... Şampiyonlar Ligi’nde 4 maçta 10 puan toplayan ve gruptan çıkma yolunda büyük bir avantajı bulunan temsilcimiz son olarak Monaco maçında dünyaca ünlü İngiliz SkySports tarafından mercek altına alındı ve tanıtıldı...

VODAFONE Park için “Dolmabahçe Sarayı’nı gölgede bırakacak güzellikte” ifadesi kullanılırken buradaki atmosfer de “Araba kornası, kör eden polis ışıkları, trafik durma noktasında ama kulakları sağır eden gürültü ile kıyaslanamaz bile. Maçta hakemin düdüğü duyulmuyordu. Beşiktaş evinde adım adım yürüyor. En son 2 sene önce yenilmişler” ifadeleriyle anlatıldı.

STADIN muhteşem akustiği, Liverpool maçındaki 132 desibellik rekordan da bahsedildi. Ayrıca Leipzig maçında Timo Werner’in gürültüye dayanamayıp sahayı terk etmesi de haberde yer alıyor ve “Eğer Avrupa’yı fethetmeye devam edeceklerse gürültü seviyesi daha da artacaktır” deniliyor.

“Beşiktaş markalı siyah-beyaz kulak tıkacı satmak istiyoruz” diyen Orman’ın ayrıca şu açıklamalarına da yer verilmiş:

Haberin Devamı

‘SEZON SONUNA KADAR BEKLEYEBİLİRİZ’

“BİZİM Chelsea’ye göre daha fazla avantajımız var. İstanbul’da 5 milyondan fazla taraftarımız var. Chelsea yerel olarak küçük ama dünya çapında taraftar kitlesine sahip. Bu sebepten İngiliz kulüplerine sponsor olan şirketlerin hedefi İngiltere değil, tüm dünya.”
“PREMIER Lig kulüplerinin bütçeleri inanılmaz. Transfer için çok büyük paralar harcıyorlar. Biz oyunculara kültürümüzü göstermeye çalışıyoruz. İstan-bul çok büyük ve tarihi olan bir şehir. Taraftarlarımızın hırsı
ve coşkusuyla takımımıza yıl-dızlar katmaya çalışıyoruz.”
“DEVRE arasında Cenk Tosun’u Premier Lig’e satmayı düşünmüyorum. 20 milyon pound onun için yeterli bir ücret değil ve onu satmaya ihtiyacımız yok. Sezon sonuna kadar bekleyebiliriz.”