Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Orman'dan 112. yıl mesajı

Orman'dan 112. yıl mesajı

Beşiktaş'ın 112. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başkan Fikret Orman bir mesaj yayınladı.

Orman'dan 112. yıl mesajı

Siyah-beyazlı kulübün kuruluşunun 112. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Orman, tüm Beşiktaşlılar'ın gururlu ve onurlu bir gün yaşadığını belirterek, "Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş'ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Türkiye'nin ilk ve öncü kulübü olduğunu vurgulayan Fikret Orman, şunları kaydetti:

"Beşiktaşımız'ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine, yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Siyah-beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar'ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız'ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar'ı minnetle, şükranla anıyorum."

Haberin Devamı

Bu arada Beşiktaş yönetiminin yanı sıra divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz de birer mesaj yayımlayarak, kulübün 112. kuruluş yılını kutladı.