Gazete Vatan Logo
İtalya Orman'dan Münih'e gözdağı

Orman'dan Münih'e gözdağı

Fikret Orman devler ligi son 16 turunda eşleştikleri Bayern Münih'e gözdağı verdi.

Orman'dan Münih'e gözdağı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman dün A Spor’a röportaj verdi. İşte siyah-beyazlıların 1 numarasının açıklamalarından dikkat çekenler:

“TALISCA çok gayretli bir çocuk. Bonservisini almak istiyoruz. Önümüzde bir süreç var. 31 Mayıs’a kadar opsiyonu bizde. Henüz karar vermedik. O güne kadar karar vereceğiz.”

“ŞU anda en büyük konsantrasyonumuz şampiyonluk. Bir iş iyi giderken çomak sokan çok olur. Şenol ağabey ve ben Karadenizliyiz. Aile kültürlerimiz aynı. Şenol ağabey ile çok iyi çalıştım. 2 sezon şampiyon olduk, bu sezon da olacağız. Hiç tartışmadık. Biz işimizi yapma peşindeyiz.”

“BAŞKANLIK güzel. Hele bir de yaptığınız iş beğenilirse daha da hoş. Ancak kısıtlı bir hayat yaşıyorum. Çocuklarıma çok düşkünümdür ama hayatımı Beşiktaş’a adadım. Zaman zaman çocuklarım için bıraksam mı diye düşünmüyor değilim.”

‘GOMEZ KAYBETTİ’

BAYERN Münih çok zor bir rakip. Bütçe itibarıyla bizden çok büyük bir kulüp. Ama Beşiktaş kolay lokma değil. Ciddi bir futbol takımı. Biz Bayern Münih açısından zor bir rakip olacağız. İki maçın sonucunu zaman gösterecek. İçeride taraftarı ile bütünleşmiş Beşiktaş’ın iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum.”

Haberin Devamı

“MARIO Gomez’e çok kızmadım. Bizden gitmesi, Beşiktaş açısından değil de Mario açısından bir kayıp oldu. İki senedir kümede kalmaya oynayan takımlarda oynuyor.”