Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ortaya son aday Johansen!

Ortaya son aday Johansen!

Sarı-kırmızılar, Atletico Madridli Kranevitter’in Sevilla’ya kiralanması gündeme gelince Stefan Johansen’i listesinin ilk sırasına yazdı. Danimarkalı Thomas Delaney için de girişimler sürüyor.

Ortaya son aday Johansen!

EMRE Çolak, Jose Rodriguez ve Bilal Kısa gibi isimlerin ayrılmasıyla orta saha transferine ciddi şekilde ihtiyaç duyan G.Saray’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu bölgeye bir değil, 2 takviye yapmak isteyen sarı-kırmızıların öncelikli hedefi Atletico Madrid’in ön liberosu Matias Kranevitter idi. Ancak Arjantinli yıldız oyuncunun Sevilla’ya kiralanması gündeme gelince alternatiflere yönelmek durumunda kalan yönetim yeni ‘Melo’sunu bulmaya çok yaklaştı.

2. bölgeye savaşçı kimliği ön planda olan bir isim arayışındaki idareciler, İskoç Ligi’ni zirvede bitiren Celtic’in oyuncusu Stefan Johansen’i gözüne kestirdi. Norveçli futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmanın hesaplarını yapan G.Saray, uzun süredir temas halinde oldukları Thomas Delaney için de ısrarcı.

2 BOMBA BİRDEN

JOHANSEN’LE birlikte Kopenhag’da forma giyen Delaney’i de transfer edip, orta sahadaki krizi çözmek isteyen idareciler, 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi için 2 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.