Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal çamurda altın buldu

Kartal çamurda altın buldu

Beşiktaş, kötü zemine karşın zorlu deplasmanda Osmanlıspor'u devirip zirve takibini sürdürdü.

Kartal çamurda altın buldu

Önce kar temizliği sonrasında yağmur nedeniyle ağırlaşan sahada Talisca çamur falan dinlemedi, 20’de nefis füzesi ile de skoru 1-0 yaptı. Perdeyi 90+3’te Cenk kapatırken, siyah-beyazlılar lider Medipol Başakşehir ile farkı yeniden 1’e indirdi, 2. sırayı geri aldı.

KATARLILAR yatırım yaptı. Lig TV, beINSports oldu, stüdyolar değişti, her yer ışıl ışıl... Ama esas ürün futbol. Herkes ‘marka değeri’ diyor da bu zeminde futbola nasıl değer katılacak ki! Pazartesi gecesi bir tarafta ‘O Ses Türkiye’ diğerinde ‘içerde’ varken bu zeminle oradan müşteri çalamazsın.
SAHAYA gelirsek; ligin en zor deplasmanlarından birine olabilecek en iyi zamanda çıktı Beşiktaş. Osmanlı’da Ndiaye, Pinto ve Musa yoktu. Siyah-beyazlılar ise Talisca’ya kavuştu. Ve Kartal’ın golcüsü 20’de tam köşeye yolladığı muazzam plase ile Karcemarskas’ı avlayıp takımını öne geçirdi.
FABRI KEDİ GİBİ
İLK yarıda ‘çamurda’ başka pozisyon yoktu. İkinci yarı Osmanlı tehlikesiyle başladı. Umar ceza sahasında topla buluştu ama şutu çok kötüydü. Oyun ilk 45’in aksine Osmanlı’ya geçti ama 61’de Beşiktaş gole önce Cenk’le, hemen ardından Q7’yle yaklaştı ancak vuruşlar kalitesizdi. 71’de Talisca’nın şutu dışarı giderken 80’de Karce, 10 saniye içinde sırasıyla Talisca, Tolgay ve Kerim’e gol izni vermedi.
88’DE Regattin’in füzesine Fabri nefis uzanırken 90+3’te ise Beşiktaş’ı rahatlatan gol geldi. Atiba önce presi yapıp topu aldı, sonra asisti yaptı. Topu 18’in içinde alan Cenk ilk anda vurmadı, sağa çekip topu sol 90’a yolladı ve skoru belirledi: 2-0.

Haberin Devamı