Gazete Vatan Logo
Futbol Ankara'da turlarız

Ankara'da turlarız

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Osmanlıspor, deplasmanda Olympiakos ile 0-0 berabere kalarak rövanş maçı öncesi avantajı eline geçirdi.

Ankara'da turlarız

AVRUPA’DA aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini eklemek isteyen Osmanlı, Yunanistan’da Olympiakos karşısındaydı. Reşit Akçay da çıkarttığı ofansif 11 ile Yunanistan’dan galibiyetle dönmek istediğini gösteriyordu.

MAÇA ev sahibi daha üstün başladı. İlk dakikalarda topa hakim olan Olympiakos karşısında Osmanlı dengeyi bulmakta çok geç kalmadı. Ancak her kaptığı topla hızlı atağa çıkmak isteyen temsilcimizi sert faullerle durdurmaya başladılar. Maalesef rakibe ilk yarıda gösterilen üç sarı kart dışında en az 3 sarı daha göstermesi gereken hakem bu faulleri çalmamaya başladı.

ORTA SAHA MÜCADELESİ

ÇALINMAYAN düdüklerin sayısı arttıkça da Osmanlı’nın orta sahayı geçip pozisyon bulması zorlaştı. Orta saha mücadelesi ile geçen ilk 45’te tek önemli girişim Cardozo’dan gelirken Karcemarskas gole izin vermedi.
İKİNCİ yarıya Olympiakos vites arttırarak başladı ve 74’e kadar iki tane de tehlikeli pozisyon buldu. Martins ve Seba’nın şutlarında Karcemarskas yine başarılıydı. 74’te Vianna direkt kırmızı görüp rakip 10 kişi kalınca son dakikalarda Osmanlı gol aradı. Ancak istenen gol sesi çıkmayınca temsilcimiz son sözü Ankara’ya bıraktı: 0-0.

Haberin Devamı