Gazete Vatan Logo
Galatasaray Oyuncu ikna oldu sıra takımında!

Oyuncu ikna oldu sıra takımında!

İlk teklifi 4 milyon Euro olarak yapan Cim Bom, Ukrayna kulübünün ‘tok satıcı’ tavrından dolayı rakamı artırma kararı aldı

Oyuncu ikna oldu sıra takımında!

İki sezondur şampiyonluğun çok uzağından kalan Galatasaray, çareyi transferde arıyor. Lig bitmeden çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar’da, listedeki oyuncular için temaslar hızlandı. Sportif direktör Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde Fas’a gidip birebir görüşme yaptığı Younes Belhanda ile anlaşırken, şimdi gözler yıldız orta sahanın kulübüne çevrildi.

1 sene daha Belhanda’nın tapusunu elinde bulunduran Dinamo Kiev’e 4 milyon Euro teklif eden Galatasaray, Ukrayna ekibinin ‘tok satıcı’ tavrından dolayı rakam artırmaya karar verdi. Kiralık oynadığı Nice’te başarılı bir sezon geçiren Belhanda’nın pek çok talibi olması sebebiyle Cim Bom bu transferde aceleci davranıyor. 27 yaşındaki futbolcunun İstanbul’a gelmeyi kabul etmesi ise bonservis görüşmelerinde Galatasaray’ın elini en çok güçlendiren etken.

2.5 milyon Euro...

Belhanda’ya senelik 2.5 milyon Euro vermeyi kabul eden Galatasaray, Dinamo Kiev’i de ikna ederse Faslı oyuncuyla 3 yıllık mukavele yapacak. Esas bölgesi 10 numara yani forvet arkası olan Belhanda, hücum hattında her iki kanatta da görev yapabiliyor. Tudor da yıldız ismi, çok yönlü olduğu için takımında istiyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)