Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Oyuncu sat, bonservis verme!

Oyuncu sat, bonservis verme!

Beşiktaş yönetimi, bu yaz için transfer politikasını belirledi.

Oyuncu sat, bonservis verme!

LİGDE üst üste ikinci şampiyonluğunu elde edip 3. yıldızı takmak için pazar günü oynayacağı G.Antep maçından galibiyet çıkarmayı bekleyen Beşiktaş’ta yönetim gelecek sezon transferde izleyeceği yolu çizdi... 2017-18 sezonunda futbol takımının maliyetini düşürmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda Şenol Güneş’in rotasyonun dışında tuttuğu oyuncularla yollarını ayırmayı amaçlayan siyah-beyazlılar, hangi isim olursa olsun gelecek tüm transfer tekliflerine açık olacak.

DEĞERİNİ bulan oyuncuyu takımdan gönderme kararı alan yöneticiler, futbolcu satışı ya da kiralanmasıyla elde edilecek geliri de kullanmayacak. UEFA Finansal Kontrol Komitesi ile yapılan anlaşma gereği bu sezon da elde ettiği transfer geliri kadar harcama yapabilecek olan Kartal, yapılacak hiçbir takviye için bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.

İKİ OYUNCU ÇOK KRİTİK

TRANSFERDE yine kiralama formülünü tercih edecek olan yönetim ilk başta da bu sezon kiralık oynayan Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca’yı kadroda tutmaya çalışacak. Bu iki oyuncu takımda kalmazsa bir forvet arkası ve santrfor transfer edilecek.

Haberin Devamı