Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Oyuncular doymuş!

Oyuncular doymuş!

Beşiktaş Yönetimi, futbolcuların ligde yeterince istekli olmadığı görüşünde:

Oyuncular doymuş!

“Şampiyonlar Ligi’nde olağanüstü işler yapan bu takım ligde istenen çizgiye ulaşamıyor. Başarıya aç bir ekip görüntüsü yok gibi. Bu konsantrasyon sorununu yarından tezi yok halletmeleri gerekiyor.”

SÜPER Lig’in 13 haftalık bölümünde sadece 17 gol atabilen ve toplamda 16 puan kaybeden Beşiktaş’ta yöneticiler, futbolcuların maçlardaki görüntüsünden rahatsız... Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Porto, Monaco ve Red Bull Leipzig’in arasından sıyrılıp son 16 turunu 5. maç sonunda garantileyerek tarihi bir başarı elde eden takımın ligde sergilediği futbol, yönetimin beklentisinin çok altında.
TAKIMIN potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade eden siyah-beyazlı idareciler, “Takımda sanki bir doymuşluk var. Başarıya aç bir ekip görüntüsü yok gibi. Şampiyonlar Ligi’nde olağanüstü işler yapan, ülkemizi sevindiren bu takım ligde istenen çizgiye ulaşamıyor. Oysa ki Devler Ligi’nin gediklisi olmanın yolu ligde şampiyonluktan geçiyor. Bu konsantrasyon sorununu yarından tezi yok halletmeleri gerekiyor.
‘G.SARAY’I YENECEĞİZ’
ELBETTE Türkiye Ligi kolay bir lig değil. Rakip oyuncular bize karşı kendilerini kanıtlamak için oynuyorlar. Ayrıca puan alabilmek adına sürekli kapanıyorlar ancak yine tüm bunlar, bu sezon ligdeki performansı açıklamaya yetmiyor.
BUNA karşın daha yarışın başında olduğumuz da bir gerçek. Bu hafta G.Saray ile çok önemli bir derbi maçımız var. Oyuncularımızın taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanacağına şüphemiz yok. Onlara güveniyoruz. Bu kötü gidişata bir son verip çıkışı başlatacaklardır” şeklinde görüş bildirdiler.

Haberin Devamı