Gazete Vatan Logo
Alanyaspor Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı!

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'den ocak ayı transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'a kiralanan Ozan Tufan, açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'de geçen sezon Aykut Kocaman'ın kadro dışı bıraktığı, Phillip Cocu ve Ersun Yanal'ın da kadro düşünmediği ve ocak ayı transfer döneminde Alanyaspor'a kiralanan Ozan Tufan, TRT Spor'a değerlendirmelerde bulundu.

Ozan Tufan'ın açıklamaları şöyle:

"Sergen hoca benim tekrar Milli Takıma kzanadırılmam gerektiğini söyledi. Burada en iyi şekilde performansımı göstermem lazım. Bunu hem Alanyaspor hem de Fenerbahçe için yapmam lazım. Fenerbahçe'ye geldiğimde çok üst düzey bir kadro vardı. Sürekli şampiyonluğu hedefleyen bir takım Fenerbahçe ama 3 sene boyunca onu gerçekleştiremedik. Fenerbahçe ve oynadığım pozisyon açısından çok zorluklar vardı. Ben kendimi çok iyi koruyamadığımı düşünüyorum. Keşke kendimi kötü dönemde koruyup Fenerbahçe'de kalabilseydim. Benim saha içinde ve dışında sorunlarım oldu. Toparlanamayacak bir şey değil. En iyi şekilde Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyorum.Geri dönünce Fenerbahçe'yi şampiyonluklara taşımak istiyorum.

"F.Bahçe'ye gittiğim için hiç pişman olmadım"

Haberin Devamı

"Fenerbahçe 2. yarı toparlanacaktır. Ersun Yanal ile güzel bir ivme yakalayacağını düşünüyorum. Bursaspor'daki performansımdan sonra Avrupa'da beni isteyen takımlar oldu. Hedefim yurt dışıydı. O dönemki Bursaspor Başkanı ile problemler yaşadık. Avrupa olmadı. 3 büyüklerle konuşma yaptılar, Fenerbahçe'de karar kıldılar. Avrupa olmayınca benim de tercihim Fenerbahçe'ydi. Kulübe ilk gittiğimde büyülenmiştim. Fenerbahçe'ye gittiğim için hiç pişman olmadım."

"Rahatlık bana yaramadı"

"Bir maçta Fenerbahçe taraftarı beni ıslıklamıştı. Hemen arkasından milli maçta Eskişehir'de ıslıklandım. Milli maçtan sonra Kadıköy'de Başakşehir ile oynuyorduk. Taraftar bu kez beni bağrına basmıştı. Fenerbahçe taraftarı stadı doldurduğunda Kadıköy'den kimse kolay kolay çıkamaz. Milli takıma erken yaşta gidince, tecrübeden dolayı lig maçlarında daha rahat oluyorsunuz. Bu iyi bir şey değil. Bu rahatlık bana yaramadı."