Gazete Vatan Logo
Futbol Ozan Tufan Valencia yolunda

Ozan Tufan Valencia yolunda

Bursaspor, Ozan Tufan'ın transferi için Valencia ile 8 milyon Euro'ya anlaşma sağladı!

Ozan Tufan Valencia yolunda

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, İspanya'da geçen sezonu 4. sırada bitiren Valencia'ya transfer olmak üzere...

Bursaspor ile görüşmelerini sürdüren Valencia, milli futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeline kadar çıktı ve bu teklif Bursaspor tarafından kabul edildi. Bursaspor ile İspanyol kulübü arasında, sadece paranın taksitlendirilmesi ve ne kadarlık bir kısmının peşin olarak ödeneceği konusunda detaylar kaldı.

Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Arda'nın transfer olduğu pazartesi akşamı Ozan Tufan'ın da Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini duyurmuştu.

Arda Turan'ın Barcelona'ya, Atınç Nukan'ın da RB Leipzig'e transferinde büyük rol oynayan menajer Ahmet Bulut ile çalışan ve 13 kez Milli olan Ozan Tufan, kariyerinde 41 Süper Lig 21 Türkiye Kupası maçına çıktı ve 4 gol 10 asistle oynadı.

VALENCIA TEKRAR ATAKTA!

2000'li yılların başında İspanya La Liga şampiyonluğu, 2 sezon üstüste UEFA Şampiyonlar Ligi finali gören Valencia, Rafa Benitez teknik direktörlüğünde 2003/04'te UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı ve düşüşe geçti.

Haberin Devamı

Son dönemde genç yıldızlarla kadrosunu güçlendiren ve Singapurlu zengin iş adamı Peter Lim ile birlikte gelen Lay Hoon Chan, Valencia kadrosunu yıldızlarla güçlendirerek, UEFA Şampiyonlar Ligi vizesi almıştı.

(Sporx)