Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Özat: "Dünyada 1 ya da 2 istisna dışında..."

Özat: "Dünyada 1 ya da 2 istisna dışında..."

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ümit Özat, bu maçta da gol yememelerinin önemli olduğunu söyledi.

Özat: "Dünyada 1 ya da 2 istisna dışında..."

Ümit Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, geçen hafta Adanaspor maçında kötü oynarken kazanmayı bildiklerini vurgulayarak, “Bugün buradan puanla ayrıldık diye söylemiyorum. Biz de onlar kadar iyi bir takımız. Eksiğimiz var, eksiğimiz öz güven. Diğer oyuncularımız Stancu ve Rantie de gelirse biz bu ligde en az onlar kadar iyi iş çıkarabileceğimizi biliyoruz. İçeride ve dışarıda alacağınız her puanın önemi var. Takımın başında 4. maçım oldu, 2 galibiyet, 2 beraberlik, en önemlisi gol yememek." şeklinde konuştu.

Kırmızı-siyahlı takıma geldiği ilk gün hedefinin ilk 5 veya 6 olduğunu söylediğini hatırlatan Özat, şunları kaydetti:

"Hedefe oyuncularımızla beraber bakmamız lazım. Onlar benim dilimden anlıyor. Ben onların ne istediğini biliyorum. Dünyada 1 ya da 2 istisna dışında oyuncular arasında hiçbir fark yok. Futbol takım oyunuysa aradaki farkı kapatmak da oyuncunun elinde. Önümüzde 2 maç var, puan puandır. Geçen sene 17 maç 13 puan, bu sene 16 maç, 21 ya da 22'yi bulursak devre arasında yapacağımız hazırlıkla çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Haberin Devamı