Gazete Vatan Logo
Futbol Özat:'G.Saray'a 3-4 gol atmalıydık'

Özat:'G.Saray'a 3-4 gol atmalıydık'

Galatasaray'a karşı altın bir 3 puan alan Mersin İdmanyurdu takımından teknik direktör Ümit Özat, sarı-kırmızılıların 10 kişiyken attığı golü kayıp olarak görüyor.

Özat:'G.Saray'a 3-4 gol atmalıydık'

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, 10 kişi kalmış Galatasaray’a 3-4 atmaları gerektiğini söyledi. Sarı-kırmızılılardan yedikleri 1 gol için duyduğu üzüntüyü dile getiren Akdeniz ekibinin çalıştırıcısı şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan önce de ifade etmiştim lig yeni başlıyor diye. Güzel bir galibiyet oldu. Bunu şımarıklık olarak değerlendirmesinler. 10 kişi olsalar da Galatasaray’dan gol yemek istediğimiz bir şey değil. 3’ü 4’ü bulmak lazımdı. Galatasaray olsa bizim yerimizde bunu yapardı. Biz de yapmalıydık. Biz iyi bir takım olduğumuz biliyorduk. Savunmadaki eksiklikleri gidermeyi çalışıyoruz. Ligin en iyi kontra atak oyuncuların sahibiz. ”

“Bir berbere gittiğiniz zaman berber bile daha önce “saçını kim kesti” diyor. Ben önceki teknik direktörü eleştirmem. Kulübü çiftlik gibi gören arkadaşlarımız vardı. Problemleri çözmek için varız. Bu kadar borcun harcın içersinde herkes elinden geleni yapıyor. Birlik ve bütünlüğü sağlamak önemli.”