Gazete Vatan Logo
Gençlerbirliği Özat'tan çok sert sözler! "Adam kafayı F.Bahçe'yle bozmuş..."

Özat'tan çok sert sözler! "Adam kafayı F.Bahçe'yle bozmuş..."

Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a mağlup olan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Ümit Özat, karşılaşma sonrasında çok sert konuştu.

Özat'tan çok sert sözler! "Adam kafayı F.Bahçe'yle bozmuş..."

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Ümit Özat, rövanşın kolay olmayacağını söyledi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Özat, "Oyunu izlediğiniz zaman, maçın skoru bu değil. Orada görüşeceğiz elbette. Bu maçın rövanşı da var. Son gün de olsa iki takviye yapmamız gerekiyor. Çocuk oyuncağı gibi görünüyor olabilir ama. Almamız lazım. Konyaspor iki tane oyuncu birden aldı. Maç oynanıyor, adam oradan "Fenerbahçe maçında bunları veriyorsunuz ama" diyor. Beşiktaş, Gençlerbirliği'yle oynuyor. Kafayı Fenerbahçe'yle bozmuş yani. Bize nasıl saygı gösteriliyorsa, biz de Ankara'da onu göstereceğiz." diye konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Özat, yaptıkları iki bireysel hatanın istemedikleri sonuca yol açtığını belirterek, "Oyunun hakkı bu gibi görülmese de kazanan haklıdır. Bu maçın bir de Ankara ayağı var. Futbolda her şey olabilir." dedi.

Özat, rövanş maçında avantajı lehlerine çevirmek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayarak, "Güzel maç oldu. İki takım da güzel oynadı. Seyir zevki iyi bir maçtı. Dışarıdan oyunu çirkinleştirenler dışında anormal bir durum yoktu. Oyuncular iyi mücadele etti. İki takımı da tebrik etmek lazım." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ümit Özat, bir basın mensubunun "Oyunu çirkinleştirenler' diyerek neyi kast ettiniz?" sorusuna ise "Anlamak isteyen anlar." şeklinde cevap verdi.