Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özbek'in borcunu Ndiaye ödedi

Özbek'in borcunu Ndiaye ödedi

Galatasaray'ın kulüp rekoru olan 17 milyon euro karşılığında Stoke City'ye sattığı Badou Ndiaye'den elde edilecek gelirin 10 milyonu, birikmiş futbolcu ödemelerine gidecek.

Özbek'in borcunu Ndiaye ödedi

Göreve gelir gelmez 4 aydır futbolculara maaş ödenmediği gören ve kendini büyük bir kriz içinde bulan Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim, gözünü Badou Ndiaye'ye dikmiş durumda... Senegalli yıldızın satışı konusunda İngiliz kulübü Stoke City ile her konuda anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar bu transferden gelecek olan 17 milyon euroyu bekliyor.

HUZURSUZLUK BAŞLADI

Paranın büyük bir kısmını peşin olarak alacak olan yönetim hemen futbolcuların yaklaşık 10 milyon Euro'yu bulan birikmiş alacaklarını ödeyecek. Böylece büyük bir krizin önüne geçilmiş olacak. Özellikle yabancı futbolculardan bazıları yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yavaş yavaş huzursuzluk çıkarmaya başlamıştı. Teknik direktör Fatih Terim de yönetime "Mutlaka takıma gerekli ödemeyi yapalım" demişti.

BUGÜN İMZAYI ATACAK

Dün özel uçakla İngiltere'ye giden ve sağlık kontrolünden geçen Badou Ndiaye bugün yeni takımıyla sözleşme imzalayacak. Stoke City, çalışma izni için İngiltere Futbol Federasyonu'na da başvurdu.

(Takvim)