Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özbek: Puanları bıraktık bir dost kazandık!

Özbek: Puanları bıraktık bir dost kazandık!

G.Saray Başkanı Özbek maçın ardından kurmayları ile toplandı, Beşiktaş ile bundan sonra daha iyi ilişkiler kurulması talimatı verdi.

Özbek: Puanları bıraktık bir dost kazandık!

VODAFONE Arena’daki derbi futbolun yanı sıra iki kulüp arasındaki dostluğun da yeniden canlandığı bir mücadele oldu. G.Saray Başkanı Dursun Özbek, seyirci yasağının kalkmasının ardından oynanan ilk derbiye taraftarlarla birlikte giderken Beşiktaş yönetiminin kendilerine gösterdiği ilgiden de bir hayli memnun kaldı.

BAŞKAN Özbek maçın ardından kurmayları ile sohbet ederken Beşiktaş ile bundan sonra sıcak ilişkileri sonuna kadar götürmeleri gerektiğini belirtti. Dursun Özbek, “Belki iki puan kaybettik ama dostluğu yeniden alevlendirdik” derken sözlerine şöyle devam etti:

“ÇOK iyi ağırlandık ve 5 yıl sonraki ilk taraftarlı derbide sorun yaşanmadı. Beşiktaş bize geldiğinde en az bu kadar iyi ağırlamalıyız. Bundan sonra Beşiktaş ile aramızı hep bu şekilde tutacağız. Takımın ilk yarıdaki oyunundan da çok memnunum. Galip gelsek daha iyi olurdu ama kaybedilen bir şey yok. Tam tersine kazanılmış bir gece var.”