Gazete Vatan Logo
Galatasaray Özbek'ten Arda Turan ve transfer açıklaması

Özbek'ten Arda Turan ve transfer açıklaması

Genel kurul çağrısı sonrası "borçlanma için yetki isteyecek" eleştirilerine Özbek yanıt verdi:

Özbek'ten Arda Turan ve transfer açıklaması

G.SARAY Başkanı Dursun Özbek, bütçe revizyonu için yaptıkları olağanüstü genel kurul çağrısı ile ilgili kendilerine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Özbek dünkü divan kurulundaki konuşmazında özellikle şu dönemde camia olarak birbirlerine destek olmaları gerektiğini belirtirken şunları söyledi:

‘HESAP VERMEYELİM Mİ?’

BÜTÇE revizyonu için olağanüstü genel kurul çağrısı yaptık. Biz 2 Aralık’ta olağanüstü bir genel kurul tertip edeceğiz. Burada bir bütçe revizyonuna ihtiyaç var. Biz bunu açıklar açıklamaz ‘Bak yine borçlanma için yetki isteyecek’ şeklinde ifadeler kullanıldı. içinde öyle gelişmeler oldu ki size verdiğimiz söz çerçevesinde bunları paylaşmak istedik.

BU durumu size anlatmak için bu genel kurulu yapmak istiyoruz. Çünkü bütçeler hazırlanırken, hesapta olmayan para girişleri oldu. Bunların hesaplarını size vermeyelim mi? Bu parayı ne yaptığımızı, nereye harcadığımızı genel kurula anlatmak zorundayız.

YAPACAĞIMIZ genel kurul, bütçenin revizyonu olayıdır. Elbette bazı ufak tefek harcamalarda eksikliğimiz varsa bu konuda sizden onay isteyeceğiz. Daha birinci günden negatif bir algı oluşturmak G.Saray’ın faydasına değildir. Bütçemiz kâr eden bir bütçedir. Dolayısıyla kasaya giren meblağın nereye gittiğini de anlatmak boynumuzun borcudur.”

Haberin Devamı

‘Değişiklik söz konusu değil’
BAŞKAN Dursun Özbek, divanda eleştirilere de yanıt verirken sonrasında ise basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yabancı sınırının yeniden getirileceği iddialarına bir kez daha değinen Özbek, şunları söyledi:
“YABANCI konusunda yapılacak değişiklik söz konusu değil. Ligler şu anda belli statü çerçevesinde yürüyor. Lucescu’nun ifadelerinin kişisel olduğunu düşünüyorum. Konunun muhatabı Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği’dir.
‘KONU İNCELENECEK’
FEDERASYON başkanı ile yaptığımız toplantılarda bu konunun inceleneceği gündeme gelmiştir. Kısa vadede çözüm üretilmesi çok zor. Yapılan sözleşmelerin neticesinde kulüplerin zarara uğramaması gerekiyor. Kulüpler Birliği olarak önümüzdeki hafta toplanacağız.”

Haberin Devamı