Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın kurtuluşu

Aslan'ın kurtuluşu

UEFA ile mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan sarı-kırmızılılar kulübe nefes aldıracak projelerin ilkini dün tanıttı... Başkan Özbek, tüm camiayı birlik olmaya çağırıp 10 TL’den satışa çıkarılan bileklikleri tüm G.Saraylıların takmasını istedi

Aslan'ın kurtuluşu

G.SARAY mali açıdan zor günler geçirirken kulübe destek için ‘Tek bilek Tek yürek’ sloganı ile bileklikler üretildi. Dün Point Otel’de Başkan Dursun Özbek, yöneticiler ve sporcuların tam kadro katıldığı organizasyonda bileklikler tanıtıldı. Başkan Özbek, son olarak kürsüye gelirken şu sözlerle camiaya seslendi:
“Tek yürek tek bilek olarak buradayız! Seyrettiğimiz kısa filmler, buradaki kupalar, hocalarım ve değerli sporcularım, G.Saray’a gönül verenler... Her şeyi açık ve net gördük. G.Saray’ın şanlı tarihi 111 yıl içinde Türkiye’yi dünyada en yüksek seviyede temsil etti. Bu şanlı tarih Ali Sami Yen ağabeyin 1905 yılında kuruluşunu müteakip herkesin alın teri ile yoğruldu.
‘SİMGE OLACAK’
BAŞKALARININ mucize diye nitelendirdiği, kısa filmini izlediğimiz olaylar bizim tek yürek tek bilek olarak sarsılmaz irademiz ile vücuda gelmiştir. Bunun içinde bir mucize vardı. Bu mucize G.Saraylıların ruhunda vardır.
G.SARAY’I G.Saray yapan sonsuz değerler içinde bir tanesi vardır o hep önderliğini göstermiştir. Bu birlik ve beraberliğin göstergesidir. Hep beraber el ele sırt sırta olmalıyız. Değerli G.Saraylılar bu sarı-kırmızı bileklikleri bileğinize takın. Bunları birlik ve beraberliğimizin simgesi olarak herkesin görmesini istiyorum. Herkesin gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Tek yürek tek bilek G.Saray camiasına hayırlı olsun.”
‘Başka oyuncuya teklif yok’
BAŞKAN Özbek projeyi tanıtırken soruları da yanıtladı... Özbek, sadece Burak için teklif aldıklarını ve masanın üzerinde başka teklif olmadığını duyururken şunları söyledi:
“BURAK’IN kariyeri için kendi kararıdır ayrılması. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yöneticisi, taraftarı, sporcusu herkes G.Saray’ın bugünkü pozisyonunda gerekeni yapacak. G.Saray’ı sevenler hepimiz el ele vereceğiz. Bu kampanyaya herkesi davet ediyorum.
MASADA başka bir oyuncu için teklif yok. G.Saray’ın hangi güçlüklerden geçtiğini gördük. G.Saray asla pes etmez. Zor günlerin takımıyız. Bugün aynı günlerdir. Sportif başarıya odaklı olarak başarıya da ulaşacağız.”
‘Aziz Yıldırım’a cevap vermedi’
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisi ve G.Saray’a yönelik sözlerini de sorulan Özbek, cevap vermek istemediğini söyledi. Her zaman isim ve takım adı vermeden ve futbolun genel sorunlarına yönelik olarak konuştuğunu belirten Özbek, “Kimseyi hedef almadığım için isim kullanmadım” diye konuştu.

Haberin Devamı