Gazete Vatan Logo
Erzurumspor Özdilek: "1 puan bizi memnun etti"

Özdilek: "1 puan bizi memnun etti"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Akhisar'a kazanmak için geldiklerini ancak aldıkları 1 puanın da değerli olduğunu ifade etti.

Özdilek: "1 puan bizi memnun etti"

Akhisarspor'un hem ligdeki hem de Avrupa'daki yoğun maç trafiğinden ötürü fiziksel olarak yorgunluk yaşayacağını tahmin ettiklerini belirten Özdilek, "Maç bizim bizim lehimize doğru başladı. Dengeli bir oyunla güzel bir gol bulduk. Golü bulduktan sonra oyun kontrolü elimizden çıktı, doğal olarak rakip oyuncuların baskısı bizi pas hatalarına yönlendirdi." dedi.

Özdilek, müsabakanın ilk yarısında neredeyse rakiplerine hiç pozisyon vermediklerine işaret ederek şöyle konuştu:

"İkinci yarı başlarken 60. dakikadan sonra fiziksel zafiyeti görecektik, bunu oyuncularıma söyledim. Oyunda da böyle oldu 2. golü bulamadık. Doğru yoldayız, kolay kaybetmiyoruz ama kazanma alışkanlığımızı biraz daha yukarı taşımalıyız. Önümüzdeki iki maçı evimizde oynayacağız bunları kazanıp emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Deplasmanda rakip olarak gördüğümüz takımdan bir puan almak bizi memnun etti ama 3 puanla da dönebilirdik. Hiç yoktan bir puan bizim lehimize, diye düşünüyorum."